Deadication

Jag packade för Las Vegas medan jag äter lunch. Lägg märke till att det allra första som går in i min resväska är mina klackar. För alla typer av annan resa / plats / evenemang / dag är det allra första jag Feyenoord Tröja packar mina löpkläder. Vegas är den plats där jag inte ens bryr mig om att tro att jag kommer att springa – säker på att det är ett vidöppen område med utrymme att ströva, men blåsor (se ovan nämnda klackar) såväl som vodka kolhydratförpackning inte producerar en trevlig körning.

Jag åt en Luna -bar, Apple samt några chips på Real Sociedad Tröja enheten så jag OGC Nice Tröja var inte hungrig till middag. Vi bestämde oss för att hoppa över middagen tillsammans skulle vara en dålig idé. Jag fyllde på salt tomatsoppa och kex för att suga upp den.
Mina senaste videor

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Fler videor

0 sekunder av 12 minuter, 7 sekunder

Bredvid
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

leva
00:00
08:21
12:07

Jag konsumeras med salladplattan. Det är den coolaste formen som jag någonsin har sett – typ av ett rundat fyrkant med ett bra djup för mat

Jag fick inte mina naglar innan resan så Heather var tvungen att hjälpa mig med det. Jag letade efter en fantastisk pistolmetallfärg såväl som det är perfekt! Det heter Steel-Her Heart av Revlon.

Vi hade kul.

Allt jag tänker på från natten vaknar upp av ett starkt slag vid dörren klockan 6. Lyckligtvis var det inte Mike Tyson som letade efter sin tiger. Baksmällan

Det visar sig att Heather beställde pizza när vi kom tillbaka till rummet. Det tog mig ungefär 9 minuter att ta reda på det, 43 minuter att försöka såväl som att väcka henne innan jag tillhandahöll, 12 minuter att upptäcka våra plånböcker/pengar innan jag inser att jag kan betala det till utrymmet såväl som 2 sekunder att ta den här bilden.

Min arm gör ont så bra som jag inte förstår varför.

Vi ses senare!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.