5 förslag att springa snabbare, lyckligare och friskare i vår

Hej! Det är våren här i Kalifornien! Är väderförhållandet vår-y där du är? Helst dyker vårtemperaturerna såväl som blommor runt platsen såväl som du kan glädja dig att springa utanför. Men med varje ny säsong kommer några nya chanser att ändra din körning för att bli bättre. Förutom i vissa fall ger säsongsmodifieringar nya utmaningar. Så idag delar jag 5 förslag för att hjälpa dig att ha den allra bästa vårsäsongen i ditt liv!

Men mycket först – jag ville dela lite från min dag efter PCRF -halvmaraton.
Mina senaste videor

Hur man gör underkroppsövningen för löpare a
Snabb tutorial av underkroppen för löpare träning och rörelser. Detta inkluderar:
Sumo squat
Omvänd lunge – höger
Omvänd lunge – vänster
Lateral lunge – bäst
Lateral lunge – vänster

Få den här månadens träningskalender för löpare nu på runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 3 minuter, 9 sekunder

Bredvid
Covid 19 antikroppstest
05:19

leva
00:00
08:21
03:09

Jag gick för att umgås med min systerdotter och spelades massor av olika spel inklusive: Hide-N-Seek, Building Dirt Castles, ‘Cheers’, Taco Stand såväl som mer. Jag gillar det.

Och i morse längtade jag efter en munk som en galen person.

Så snart jag vaknade bytte jag, tog tag i mina hemligheter och slog upp en munkbutik ner på gatan.

Färska munkar är allt. Förra dagen pratade jag med en kompis och frågade om de behövde något. Han sa: “Många gammaldags munkar.”

Jag sa: ”Jag skulle dock vara helt bäst nu. Det skulle inte vara värt det. ” Jag tror att det är en del av det som fick det i mitt huvud. (Det, liksom jag alltid tror på munkar.)

Tyvärr önskade jag bara en OG -fluffig glaserad munk – men de kunde inte komma ihåg den! MISSLYCKAS. Nåväl, antagandet att jag måste gå tillbaka igen snart …

5 förslag att springa snabbare, lyckligare och friskare i vår

1. Kontrollera tiden för soluppgången och solnedgången.

Med den senaste tidsmodifieringen verkar dagarna längre eftersom det förblir lätt senare. Jag gillar det för att ta en promenad efter jobbet!

Men det är också mörkt när jag står upp såväl som solen verkar öka lite senare på morgonen. Eftersom jag har en mångsidig rutin bäst nu väntar jag tills solen är lika mycket som kör många dagar. Men om du kräver att hålla fast vid en specifik morgonrutin kan du plötsligt köra när det är mörkt på morgonen.

Även om du inte är rädd för mörkret (som jag är) borde du göra ytterligare noggrann med din säkerhet. Se till att du är klädd i ljusa, reflekterande redskap. Bär en ljus eller reflekterande väst. Kör i riskfria områden som är väl upplysta. Tänk på din omgivning.

2. Byt upp dina löpkläder.

Temperaturen AZ Alkmaar Tröja stiger såväl som det är dags att uppdatera din löpande garderob – eller åtminstone dra din vårkörningsutrustning ur förvaring. Att använda så mycket mycket eller lika bra kan det hindra dig från att köra ditt bästa. Det här handlar inte om mode, det handlar om funktion. Klänning för väderförhållandet såväl som ditt träningspass så att du är bekväm och kan koncentrera dig på att springa – inte dina kläder.

Du kanske måste byta upp det dag till dag. klänning i lager. Om det finns en liten kyla är det dock inte extremt kyligt fokus på att täcka dina händer såväl som öron.

*Alla är annorlunda så notera temperaturen under din körning såväl som om du kände dig kylig / het / bara bäst i din körlogg. Långsiktig du borde förstå vad du gillar att bära i 50 grader kontra 99 grader samt vad som helst däremellan ..

Kom ihåg:

– Vädret: temperatur, regn, snö, dimma, sol … såväl som att vårväderförhållandet kan modifiera från vecka till vecka när säsongens övergångar.

– Exakt hur mycket du kör – avstånd, hastighet, tid

– Tid på dagen – kräver du reflekterande redskap eller lampor

– Din kropps behov – blir du varm snabbt? tenderar att frysa även i 70 grader?

3. Kontrollera in med dina mål för året.

Vi är ungefär fyra månader in i 2017 – exakt hur kommer dina löpande mål med? Ställde du in en löpande tillhörande nyårsupplösning?

> Om du ville indikera för ett specifikt lopp eller köra ett specifikt avstånd – välj det nu. Du kräver 12 till 18 veckor för att träna i ett halvt maraton – vänta inte. Välj ett lopp såväl som en träningsplan och gå på den.

> Om du inte har satt ett löpande eller fysiskt fitnessmål för detta år -> Ställ in ett.

Tiden kommer att gå ändå, du kommer att springa eller träna endera metoden – gör det mycket roligare, svårt och glädjande genom att sätta ett mål som gör dig stolt. Det kan vara allt Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja från att köra ett lopp du gör varje år – snabbare i år till att köra ett specifikt mil nästa månad.

Gå gå gooooooo !!

4. Sätt en fjäder i ditt steg med ny musik!

Det varmare vädret, ganska blommor och lite körutrustning … det är ett recept för en fantasiC -humör samt fantastiska körningar. Ta upp ett hack genom att lägga till lite ny rolig musik till din löpande spellista. (Kolla in min senaste spellista här.)

Har du redan lagt till ny musik?

Ändra din löpning och håll det roligt och färskt av:

Ändra din körväg – det kan vara lika enkelt som att köra din typiska väg bakåt (kör inte bakåt, kör din väg i motsatt riktning)

Lägg till ny korsutbildning-Yoga, Stamina Training, Zumba, Karate … Prova något nytt

Överväg att gå med i en löpande grupp eller möte-vissa grupper som tar en paus under vintersäsongen startar upp igen. Inspektera dem

Detta hjälper till att hålla det roligt och hindrar din kropp från att “utnyttjas till dina träningspass” så att du fortsätter att göra förbättringar.

5. Låt inte någonting – till och med allergier stoppa dig.

Denna vintersäsong var den våtaste, regnigaste vintersäsongen i hela mitt liv. Jag kan inte tro exakt hur mycket det regnade i södra Kalifornien !! Jag är nöjd med att torka går långsamt bort såväl som jag är nöjd med att torven är så miljövänlig såväl som de löpande vägarna i orange regionen är fodrade med blommor. Men denna nya, rika atmosfär betalar ut massor av pollen.

För några veckor tillbaka sprang jag och trodde att det verkade som om någon kastade konfetti från ett träd … Vad? Jag var så förvirrad. Det visar sig att det var enormt ol -pollen såväl som blommapuffar som flyter med luften. Det har inträffat mycket nu! Jag har upptäckt att halsen får kliande efter en körning på en blåsig dag.

Körning är svårt tillräckligt-men om du har allergier och försöker köra kan du kräva en viss säkerhetskopia. Tänk på ett allergitillskott eller produkt Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja eller prata med din läkare om vad som kan hjälpa.

Fråga: Var är du såväl som hur är väderförhållandet där?

Jag: Orange County. Bäst nu är det 55.

Skicka mig arbetsboken

73sav

Delning är omtänksam!

73
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.