Sportadvokat Richard Giller erkände med ära för att producera framgångsrik nischmetod

Richard Giller, en allmänt känd idrottsadvokat med Greenspoon Marder, har erkänts med American Lawyer Magazines 2022 West Trailblazer Award. Priset erkänner advokater som har “flyttat nålen i den juridiska industrin”, liksom Racing Club de Avellaneda Tröja “verkligen förändringsagenter” i de medföljande staterna. Han var en av endast 46 advokater av de 280 000+ aktiva licensierade advokaterna i Kalifornien, Washington, Arizona, Colorado, Oregon, Utah, Nevada, New Mexico, Idaho, Hawaii, Montana, Alaska för att få Trailblazer -utmärkelsen i år.

Giller fick utmärkelsen eftersom han för ungefär åtta år sedan producerade sportförsäkringsmetoden nisch inom det större försäkringsskyddsmetodområdet. Med tanke på att han då har återhämtat tiotals miljoner dollar i utbetalningar för massor av expertidrottare i samband med deras Tigres UANL Tröja särskilda behov såväl som förlust av värde försäkringsskydd. Faktum är att han, efter att ha gått med i Greenspoon Marder som ordförande för företagets försäkringsskyddsmetodgrupp i slutet av förra året, har effektivt löst de speciella Everton FC Tröja behoven för NBA All-Star Isaiah Thomas, otroligt skålmästare Jay Ajayi, liksom 2017 Heisman Trophy Runner -up Bryce Love.

Han representerar för närvarande ett av de bästa lagen i NHL i samband med en tvist med flera miljoner dollar försäkringsskydd, förutom att representera Matt Garza i hans 10 miljoner dollar på lång sikt övergripande specialbehov mot Lloyds såväl som andra. Han har också representerat såväl som ett antal andra expert -idrottslag samt ligor på en rad sportförsäkringsskydd förklarar såväl som frågor.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.