Bästa resetips för att driva ett världsomspännande maraton

Jag har kört överallt från Las Vegas till NYC till Disneyworld till Israel. Jag gillar att springa så bra som jag gillar att resa. Just här är några av mina finaste tips när du reser till ett världsomspännande maraton eller halvmaraton. Glad körning samt riskfria resor!

Min föredragna sak i världen reser till en ny plats för att köra ett maraton. Min andra föredragna sak är att resa bara Everton FC Tröja för att springa och äta (utan lopp). Jag blev inbjuden att köra Nevis Marathon i helgen, men var tvungen att avbryta på grund av en personlig hälsa och wellnessfråga. Jag är super besviken. Usch. Jag var verkligen upphetsad att springa på en Karibisk ö !! Jag vill gå någonstans tropisk och underbar!
Mina senaste videor

Marathon Training Day 4
Maraton Training Diary Day 4 Kontrollera in

Fler videor

0 sekunder av 1 minut, 21 sekunder

Bredvid
Lär dig av en dålig körning
03:48

leva
00:00
08:21
01:21

När jag förberedde mig för att göra resan satte jag ihop denna lista över resetips för att driva ett världsomspännande maraton. Förhoppningsvis kan du använda den för att resa och springa någonstans fantastiskt. Förutom Wales herrlandslag i fotboll Tröja att jag kan använda det för ytterligare ett lopp snart! Om du kör Nevis Marathon eller ytterligare ett tropiskt lopp, berätta allt om det så att jag kan gå nästa år !!

Resetips för att driva ett världsomspännande maraton

1. Gör en förpackningslista.

Förutom de vanliga kläderna, toalettartiklar och elektronik – när du reser för ett lopp kräver du alla dina löputrustning.

Gör en lista särskilt för dina löpande behov. Gå från topp till botten (hatt/visir ner till skor) samt listar vad du lägger på din kropp för ett lopp.

Tips: Misslyckas inte med att komma ihåg Sunblock, Running Fuel samt din löpande klocka!

Jag komponerar min notering direkt på den ziplock i gallon för alla mina icke-klädande löpbehov:

2. Packa två dagar innan du lämnar.

Så om du inser att du inte lyckades komma ihåg något har du tid att få det. Detta är mycket bättre än att springa runt som en galen person dagen innan du åker.

Detta lämnar också tid i situationen något du vill ta med (men gjorde inte listan) bara plötsligt dyker upp i huvudet i duschen/mitten av natten/när saker dyker i hjärnan.

3. Kontrollera rapporten om väderförhållanden.

Kontrollera vad väderförhållandet kommer att vara på tävlingsdagen – särskilt under loppet. Om du bor någonstans kylig och reser till ett tropiskt klimat kan du behöva gräva ut din sommartid (eller vice versa). Packa för vädret, men ta med några varmare eller svalare val i situation som IT -modifieringar eller din kropp svarar på ett annat sätt på vädret.

4. Pass, immuniseringar, läkares anteckningar …

Se till att ditt pass är giltigt såväl som utgångsdatumet inte kommer snart. Vissa länder behöver en “kudde” av tiden där du reser till när det kommer att löpa ut.

Kontrollera CDC -webbplatsen för att se om resor till det landet behöver någon typ av immunisering eller specialhälso- och hälsorådgivning.

Se till att du kan dricka vattnet. Om du inte kan dricka kranvatten, slå upp en butik och fylla på flaskvatten direkt så att du är fuktig för loppet.

Kontrollera tävlingswebbplatsen för alla typer av andra krav. Jag skulle springa ett lopp i Frankrike för två år tillbaka och behövde en hälso- och hälsorekord när jag registrerade mig.

5. Kör mat – Packa några snacks du kan äta innan loppet. Packa bränslet du vill äta under loppet.

Beroende på vart du åker kanske du inte får tillgång till din vanliga bagel före race och PB. Om du har en känslig mage och inte bara kan byta ut den vanliga maten för något annat måste du ta med dig bränsle.

6. Resa i bekväma kläder.

Överväg att använda kompressionsstrumpor eller ärmar på din flygning. Bär något du kan röra dig och sova i. Att sitta i ett litet flygplats i timmar varje gång kan få dig att dra åt – få så mycket som stretch om det behövs. Gå runt flygterminalen mellan och sträcka mellan flyg.

Jag har rest med och använt min skumrulle på en flygplats! ingen bryr sig. Ja, de såg på mig som om jag var konstig men um … det är jag.

7. Få lite sömn.

Slå upp tidsskillnaden från huset till där du reser. Vilken tid kommer loppet att börja? Detta kan kasta bort din vanliga rutin så vara redo för det.

Överväg att ta med ett sovhjälp för att hjälpa dig att avveckla. Ta med eller begär kamomillte från hotellet. Melatonin är ett mer naturligt val om du inte vill ta en sömnpiller.

Bonustips: Förutom att sova, se till att du får vila innan loppet. Försök att rutinmässiga stora sightseeing och tid på dina fötter efter loppet.

8. Ta med.

Håll dig lugn och ta med – din löputrustning. Lägg kläderna du vill ha på för loppet i din ta med. Helst kommer flygbolaget aldrig att förlora din inspekterade väska, men bara i situationen har du åtminstone din löpande essentials.

9.Forskning av loppet.

Kontrollera Race Program Elevation Profile (och försök att träna för det).

Bestäms loppet i miles eller kilometer? <- När jag körde Jerusalem Marathon var loppet i km såväl som det var lite förvirrande ibland. När är expon såväl som vilka dokument du kräver att ge det? Skriv ut rasbekräftelse utvecklas hemma innan du åker. Var är början såväl som ytlinjen i maraton? Kan du få ett hotell i närheten för att göra det enklare? 10. Ha kul !! Detta är (förmodligen) den enda gången du kommer att köra det här loppet i detta land. Det är en när du är i en livstidsupplevelse. Du springer på en ny plats! Blötlägg det. Ta bilder. Njut av varje minut! Fråga: Vad är din drömresdestination eller lopp? Mig: alla av dem. Alla alla Jag skulle vilja springa ett lopp i Karibien eller någonstans ö-y. Förutom att jag skulle vilja göra den utmärkta muren i Atletico Mineiro Tröja Kina. liksom kamrater. liksom Berlin. Finns det ett lopp på månen än?

Skicka mig arbetsboken

20SAVE

Delning är omtänksam!

20
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.