Vad är nästa för Denver Broncos Stadium under New Ownership

medordförande i Herricks Sport Club Internacional Tröja idrottslagstiftningsgrupp, Irwin Kishner, talade med Axios om en potential för en stadion “ansiktslyftning” för Denver Broncos som drivs av nyheten om “” Registreringsinställning av teamet ”av Walmart Palmeiras Tröja arvtagare Rob Walton. Artikeln förklarade att Denver Broncos under det nya ägandet är redo att hålla Super Bowl för första gången. Joe Ellis, lagets president, har föreslagit att en ombyggnad av platsen kan vara i horisonten.

Irwin Kishner

Artikeln specificerade att “ett nytt hus för Broncos sannolikt skulle inkludera ett utdragbart tak samt överträffa 2 miljarder dollar i kostnad – nästan fem gånger så mycket som den nuvarande stadion [.]” Enligt artikeln förblir en öppen oro över att stannar kvar om stadion skulle stanna på sin nuvarande plats eller flytta.

Kishner framhöll att en toppnivåstadion AS Roma Tröja “förbättrar det grannskap det är i, producerar jobb, ger mer av en kontaktpunkt för grannskapet och ger nationellt erkännande [.]” Han tillade, “Det är en bestämd fördel för alla typer av stad Det är lyckligt för att ha ett NFL -team. ”

Läs hela artikeln i Axios här.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.