3 styrka rör sig för att förbättra din kraft och prestanda

När jag tränar i säsongen och vill hålla mig snabb på domstolen, är övningar som förbättrar kraften och prestandan brödet och smöret i mina träningspass. Borussia Dortmund Tröja Förutom att göra friidrott med min tränare Seon Holmes för att förbättra reaktionstiden, explosiviteten och hastigheten integrerar jag funktionell styrketräning i mina träningspass.

Från trappuppgångar och lungor till crunches och släde tryck, övningarna nedan håller mig på mitt spel när jag inte skjuter från trepunktslinjen. Dessa funktionella rörelser hjälper mig att utveckla den explosiva benkraften jag behöver för att ändra riktning på domstolen medan jag utvecklar funktionell styrka och stabilitet.

Nedan följer några av mina favoritrörelser från domstolen.

Hantel lungor

Videospelare

00:00
00:00
00:10

Jag älskar den här övningen eftersom PSV Eindhoven Tröja den inte bara fungerar med samordning, styrka och explosivitet, utan sträckningen och det ökade rörelsesområdet gör att jag kan arbeta med flexibilitet i min korsrygg och hamstrings. Om du är ny i den här rörelsen, använd inte vikter. Om du är mer mellanliggande, sträva efter 10 pund hantlar. Om du är en elitidrottare, använd 25 pund hantlar.

Vägbeskrivning:
1. Stå med din överkropp upprätt och håll en hantel i varje hand.
2. Steg ditt högra ben framåt cirka två till tre fot och sänk kroppen tills ditt högra lår är parallellt med golvet (se till att ditt högra knä inte överträffar tårna).
3. Andas ut när du trycker genom din högra häl för att återvända och få ditt vänstra ben framåt för att möta din höger. För en extra utmaning lyft ditt vänstra knä mot bröstet innan du lurar framåt med vänster ben.
4. Alternativa ben och upprepa för reps. Kompletta 4 uppsättningar av 8-10 reps.

Knas

Videospelare

00:00
00:00
00:10

En stark kärna är avgörande för att balansera och stabilitet, två saker jag definitivt behöver på domstolen, så jag integrerar många AB -övningar under mina träningspass. En av dem är följande variation på en crunch.

Vägbeskrivning:
1. Lägg på ryggen och lyft benen så att dina skinn är parallella med golvet. Håll armarna raka på dina sidor.
2. Engagera din kärna genom att dra naveln till ryggraden och tryck ryggen i mattan eller marken.
3. När du bibehåller en stark kärna, knacka din kropp mot benen genom att räcka till dina klackar. Pausa något på toppen och sänk ner dig ner igen. Sikta på 3 uppsättningar med 20 reps.

Prowler släde push

Videospelare

00:00
00:00
00:11

SLED -dragning och tryck hjälper till att utveckla styrkor i hamstrings, glutes, kärnan, fyrhjulingar och kalvar. Jag använder släde borrar för att hålla sig konditionerade och bygga styrka. Vikten du väljer bör känna sig utmanande men inte omöjlig. Nybörjare bör bara använda släden (ingen extra vikt). Mellanprodukter bör lägga till 20-45 pund medan de mer avancerade bör lägga till 45-90 pund på släden. Elitnivåidrottare kan lägga till mer vikt. Om du har den här utrustningen i ditt lokala gym, prova.

Vägbeskrivning:
1. Ladda släden med önskad vikt.
2. Luta dig in i släden och sträck ut armarna framåt. Håll en engagerad kärna och neutral ryggrad.
3. Ta din högra fot framåt med fotens boll i kontakt med marken och tryck fast och starkt för att driva dig själv framåt.
4. När släden börjar flytta, ta med din vänstra fot framåt för att upprätthålla din fart och starkt köra framåt med varje steg. Komplett 5, 30-sekunders långa körningar.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Andrew Wiggins

Andrew Wiggins är en professionell basketspelare i National Basketball Association. Han är i sin femte säsong med Minnesota Timberwolves. Han är född och uppvuxen i Vaughan, Ontario och gick på college vid Kansas University. Han valdes nr 1 i NBA -utkastet 2014. Han gick till Win Rookie of the Year och var den första kanadensaren som vann dessa utmärkelser. Han kommer från en stor, atletisk familj. Hans mor var en kanadensisk olympisk sprintmästare och hans far spelade i NBA. Personligen har han TSG 1899 Hoffenheim Tröja ett karriärgenomsnitt på 19 poäng 4 returer och 2 assists per match. Han är den fjärde yngsta spelaren i NBA -historien som gjorde 3 000 och 4 000 poäng och den fjärde spelaren under 22 år i NBA -historien som spelade in 40 poängspel i rad.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.