Fitbit Success Stories: Annemarie

Fitbit Success Stories är en återkommande funktion på Fitbit -bloggen. Du kommer att läsa inspirerande och personliga berättelser om Fitbit -individer som har uppnått anmärkningsvärda saker till följd av deras Fitbit -tracker, kost, motion och ren ambition.

Vid 48 år gammal hade jag ständig smärta och kände mig som en fånge i mitt eget hem. Bara att gå runt mitt hus fick mina fötter och klackar Brighton & Hove Albion FC Tröja att värka, och jag var livrädd att jag skulle sluta dö unga. Jag hade provat varje diet där ute och till och med tänkt på att få gastrisk bypass -operation. Men jag var livrädd för återhämtning och komplikationer, för att inte tala om kostnaden för operationen.

Vid över 376 pund var jag säker på att jag bara inte kunde göra det på egen hand. Jag hamnade i ER en natt. Läkaren sa till mig att jag hade ett hjärta mumling och var pre-diabetiker. Han rekommenderade mig att börja ta bättre hand om mig själv och gå ner i vikt. Att tänka på hur mycket vikt jag behövde gå ner var överväldigande. Men jag var så sliten av poppande motrin som godis, och magen var regelbundet att göra från överanvändning av smärtstillande medel.

Några veckor senare tittade jag på den största förloraren på TV. Jag såg att den tyngsta kvinnan de någonsin hade haft på showen var nästan lika stor som jag var! Jag tänkte för mig själv, “Om hon kunde göra detta, var jag tvungen att åtminstone prova en mycket mer tid.” Så jag började med att komma på min liggande cykel och titta på den största förloraren samtidigt. Naturligtvis tog det flera dagar att bygga upp innan jag kunde komma igenom ett helt avsnitt.

Inte bara tappade jag över 206 pund, utan jag kunde äntligen tillfredsställa en livstidsdröm …

Efter att ha tappat cirka 16 kilo gick jag med i Weight Watchers för sjätte gången. Det var det enda programmet som någonsin hade hjälpt mig och jag kände mig idealisk hemma efter att ha kommit till mitt möte i januari 2011.

Jag fortsatte att öka min träning och började min resa till framgång. Jag köpte en Fitbit och klippte den på min behå. Att bli aktiv var inte lätt, men jag tänkte vara frisk av min 50 -årsdag. Jag började träna mycket mer under visningar av Dr. Oz och den största förloraren, blandade alla slags träning och hälsosamma ätidéer på vägen.

Den liggande cykeln nämnde jag? Tro det eller inte, jag slutade med att bära det från all träning. Sedan tog jag mig själv utomhus och började gå med en Fitbit -flex och spåra mina steg. Jag nådde mitt viktmål på julafton 2012 och gjorde min livstidsstatus den 4 februari 2013. Inte bara tappade jag över 206 pund, men jag kunde äntligen tillfredsställa en livstidsdröm för mig som arbetade som ledare för Weight Watchers och Inspirerar andra att vara deras bästa och friskaste jag.

… Bär alltid min Fitbit -flex för att hålla mig inspirerad att regelbundet sätta nya mål.

Jag använder Flex varje dag, och jag älskar absolut Fitbit -appen och hur det hjälper mig att spåra min sömn. Det är så motiverande och jag har redan gått över 3 000 mil med tanke på att jag fick det. Jag lägger till min mat med loggningsverktyget för att hålla koll på min kaloriinmatning/utgång för varje dag. Jag har till och med alla flexband som finns tillgängliga, med en färg för nästan varje outfit!

Min favorit med flexen är det tysta larmet! Det är ett roligt sätt att vakna och jag stör inte min man när jag står upp tidigt för att träna.

Jag leder nu Weight Watchers -möten nära mitt hem i Croswell, och vår integrerade grupp har tappat mycket mer än 2 300 pund. Jag är nästan 53 år nu, inte bara frisk och smärtfri, utan regelbundet inspirerad av mina gruppmedlemmar att njuta av livet som jag aldrig har kunnat tidigare.

Ibland känner jag inte ens mig själv i bilder, men jag älskar verkligen det jag ser. Jag är regelbundet förvånad över att jag kunde gå ner i vikt, Atalanta BC Tröja och nu Corinthians Paulista Tröja inser jag att jag kan göra vad som helst om jag tänker på det som en stark och vacker kvinna. Jag är inte längre livrädd för att nå mina drömmar och är inte längre fånge i min egen kropp.

Jag deltar fortfarande i mina möten för att hålla mig på rätt spår och bär alltid min Fitbit Flex för att hålla mig inspirerad att regelbundet sätta nya mål. Jag har muskler som jag aldrig har haft förut. Det är bara anmärkningsvärt hur mycket du kan byta kropp med träning. Jag är beroende!

Lyckan med att vara “normal” och kunna passa in i vanliga kläder, stolar, fordon och flygplatser ger mig lycka varje dag som jag kommer upp ur sängen. Om jag kunde göra det kan någon individ! Tro på dig själv och alla dina drömmar kommer att gå i uppfyllelse! Du är värd det.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du får inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.