De bästa träningsbyxorna i branschen

Hej! Idag pratar vi om fabletics. Jag har bär den här utrustningslinjen ett tag, men det är dags för en mer formell fabletics -granskning eftersom det inte bara är träningsutrustning längre. De erbjuder enkla att bära klänningar, rompers och baddräkter nu. Men jag är fortfarande först och främst ett fan av deras fitnesskläder. Det är söt och kvalitet och anständigt prissatt träningsutrustning som levereras till din dörr. Bom.

Låt oss först prata om de bästa träningsbyxorna och/eller capris …
Mina senaste videor

Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
Ansiktsmasktips för att springa eller gå utanför under Coronavirus -utbrottet. Måste du bära en ansiktsmask och bästa alternativ för löpare.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 15 sekunder

Bredvid
Covid 19 antikroppstest
05:19

leva
00:00
08:21
07:15

Fabletics Salar Leggings är mina favorit leggings någonsin. Favorit. De är det perfekta stödet, tätheten, längden, tjockleken, lyft, allt. Dessutom är de av god kvalitet. Jag har flera par men bär dem hela tiden och kan inte säga vilka som är nya och vilka som är gamla. (De kommer också i capri -längd.)

(Fabletics är grundat, designad och inspirerad av Kate Hudson. Har du sett reklamfilmen? Jag tror att hon ser supersöt ut i dem när hon sträcker sig och springer och pratar i sin helhet på Kate Hudson-träningsutrustning.)

Nyligen kontaktade företaget mig för att göra en översyn av deras träningstjänst för träning. Jag handlade om det eftersom jag känner att det är ett bra sätt att få kvalitetsutrustning. Du tar en frågesport, väljer dina favoriter och får ett paket med en söt ny träningsdräkt i posten. Super lätt.

För min första VIP-serviceleverans valde jag ett par löpande capris, wick-wear tank och en högeffekt sportbh.

Du vet att jag har varit på jakt efter en kvalitet som kör sportbh och jag hoppades att detta skulle passa räkningen. Det uppfyllde mina grundläggande krav för att vara fodrad och ha en krok och ögon tillbaka (jag känner att det hjälper mycket med att stanna kvar).

Ja. Älskade sportbh. Jag älskade också capris och tank.

När du registrerar dig för VIP Fabletics -medlemskapet får du för att handla en ny outfit varje månad. De skickar inte bara en slumpmässig outfit – det är ditt val. Den första outfit just nu är $ 25,00 plus gratis Manchester United Tröja frakt, därifrån är det $ 49,95 per månad. Du kan välja att hoppa över en månad och du kommer inte att debiteras för den tiden. Du kan också avbryta när som helst eller bara hoppa över en månad om du behöver.

Förutom din vanliga månatliga outfit kan du bara shoppa runt webbplatsen om du vill (jag fick ett e -postmeddelande om en försäljning efter Memorial Day och var alla upphetsade).

För min andra beställning var det superlätt att komma på och shoppa runt. De erbjuder många alternativ för toppar, bottnar (shorts, capris, byxor), tröjor, jackor till glid-on före/efter att ha tränat och casual wear som rompers och Japans herrlandslag i fotboll Tröja klänningar också.

De kommer alltid ut med nya mönster så varje månad är det kul att shoppa och välja min favorit. Eftersom det är en Kate Hudson -inspirerad träningsutrustningslinje noteras några av bitarna på platsen som “Kate’s Picks” – andra är taggade för yoga, gym, löpning eller avslappnad slitage.

Kolla in mer information om deras service- och träningsutrustning här på Fabletics. Din första outfit är $ 25,00 just nu.

Fråga: Har du ett favoritpar av yogabyxor?

Hur ofta köper du träningsutrustning?

Friskrivningsklausul: Det här inlägget är i samarbete med Fabletics. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

3sav

Delning är omtänksam!

3
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Vad jag har på mig för att springa just nu och juli -körsträcka

Vad jag har på mig för att springa just nu och juli -körsträcka

Mina nuvarande löpväxelfavoriter och hur många mil jag sprang i juli. Månadsvis körsträcka avrundas och vad som är nästa med min körningBästa Black Friday och Cyber ​​Monday Sales för löpare

Bästa Black Friday och Cyber ​​Monday Sales för löpare

Här är en omgång av de bästa Black Friday och Cyber ​​Monday -försäljningen för löpare. Det här är några av de bästa försäljningspriserna yo

Athleta Running Shorts Review

Athleta Running Shorts Review

Hur man stoppar låret som rinner. New Running Shorts Review – Athleta HIIT IT 9 “Shorts Review. Women’s Running

Bästa Prime Day -erbjudanden för löpare 2021

Bästa Prime Day -erbjudanden för löpare 2021

Bästa Prime Day -erbjudanden för löpare försäljning på löparskor, löputrustning, fitness trackers och mer. Lista över körningen

Best Running Shorts – My Favorites and Training Updates Podcast

Best Running Shorts – My Favorites and Training Updates Podcast

Bästa löpande shorts för att undvika skavning och lår gnugga. Mina favoritkörningar för varmt väderträning. lång löpande sh

Mina favorit ekonomiska och smickrande Schalke 04 Tröja leggings just nu

Mina favorit ekonomiska och smickrande leggings just nu

Bästa leggings för kurvor, lår och rumpor. Smickrande och ekonomiska leggings för löpare. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

⚡ av Shareaholic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.