Connecticut -utgifter underlättar blandade kampsportpromotörskrav

Under 2013 slutade Connecticut att vara en av de sista specifikerna för att legalisera blandad kampsport, men i detta antagna förordningar som behövde promotorer för att ”vara ansvariga för alla typer av hälso- och hälsovårdsvård Kostnader som uppstår av en sådan konkurrent för diagnos, vård samt behandling av alla typer av skador, sjukdomar, sjukdomar eller tillstånd till följd av eller utlöst av en sådan konkurrents engagemang i en sådan match under varaktigheten av sådan skada, sjukdom, sjukdom eller tillstånd “.

Detta öppna ansvar var en dödsdom för idrotten eftersom ingen promotor vågade för att fara en sådan exponering.

Den här veckan, som rapporterats av Daniela Altimari från Hartford Courant, godkände Connecticut senaten kostnaden 6299 som översyner detta efterfrågan samt i stället behöver promotorer för att ge försäkringsskydd för konkurrenter. Denna efterfrågan är enligt många andra jurisdiktioner som gör det mer troligt för promotorer som är villiga att hitta till konstitutionstaten.

Den föreslagna juridiska uppgraderingen går nu till Gov Dannel P. Malloy samt kommer att vara tillgängliga för att tvinga den 1 oktober om det är undertecknat.

Lagen, om godkänd kommer att upphäva ovanstående efterfrågan och ersätta den med följande:

(a) Alla typer av person, PSV Eindhoven Tröja företag eller företag som sysselsätter eller avtal med, en person som är en boxare i en boxningsmatch eller konkurrent i en blandad kampsportmatch som genomförs enligt detta kapitel ska ge skydd för hälsa AC Milan Tröja och hälsoförsäkring som skydd som skydd som skydd som samt en dödsförmån för en sådan boxare eller konkurrent med avseende på varje match som skapas av Brighton & Hove Albion FC Tröja en sådan person, företag eller företag.

(b) Sådan skydd för hälso- och hälsoförsäkring ska ge minst tjugo tusen dollar fördelar för medicinska, tandläkare, kirurgiska såväl som sjukhuskostnader till följd av eller utlöst av en sådan boxers eller konkurrentens engagemang i en sådan match. Sådan dödsförmån ska ge minst femtiotusen dollar till boxarens eller konkurrentens egendom för boxaren eller konkurrenten till följd av eller utlöst av en sådan boxers eller konkurrentens engagemang i en sådan match.

Annons

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Som att ladda …

Relaterad

”Varför är det varje sport har någon typ av fackförening och boxning inte” 11 mars 2015 med 2 kommentarer
Saskatchewan legaliserar amatör MMA, lagstiftning för att legalisera pro MMA som ska införas i Fallaugust 14, 2013 i “Saskatchewan MMA Law”
Låt oss utarbeta MMA: s “Muhammad Ali” Actapril 27, 2016 Med 9 kommentarer

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.