Har du några “H” -namnförslag?

Hallå! Hur är läget? Tack så mycket för all kärlek och kommentarer på min Boston Marathon -video! Det är ganska långt men det körs också 26,2 miles.

Jag faller helt isär i livet.
Mina senaste videor

High Achiever – Good Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb granskning av den nya memoaren av en narkotikamissbruks dubbla liv. Läs av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Min vackra partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

leva
00:00
08:21
06:12

Ja. kommer bara att lägga det där ute. Det känns som en vikt för att bara leda med det. Det är därför jag är ett fan av terapi och överdelning. Om jag bara säger: ”Hej! Titta på alla det här som är fel med mig … ”Då är jag inte orolig för att andra påpekar det.

Ibland har jag det tillsammans, ibland är jag en röra. Jag skulle säga att det är 80/20 precis som min diet (men motsatt).

Min diet är: 80% frisk. 20% munkar.

Mitt liv är: 80% en röra. 20% väljusterad vuxen.

Men jag är väldigt tur att jag bor i södra Kalifornien och jag har en fantastisk familj och 2,3 kamrater och gick på college och har någonstans att bo och ha en katt och kan springa och har åkt till Kina och Panama och massor av andra platser och Känner Gud och har de flesta av mina tånaglar och …

Idag vill jag bara fokusera på de goda sakerna – som att springa och äta. Det är bra saker som gör mig lycklig!

I morse var jag tillbaka på att springa runt …

När jag kom hem gjorde jag en 21 -dagars fix -träning – jag väljer vanligtvis bara vad jag känner. Sedan, gjorde dig redo att gå och göra en grön smoothie för vägen.

Jag gick för att spendera lite tid med min systerdotter. Kommer du ihåg när vi gjorde vår konfetti äggjakt? Tja, min SIL sa att hon vaknade nästa dag och frågade om vi kunde göra en ny äggjakt. älskar det.

Jag handlade om det och fick några fler paket med plastägg från 99 Cent -butiken på clearance (jag tror att de var 50 cent!). Jag tog över dem och fick henne att fylla dem med Cheerios. Hon placerade försiktigt 1 cheerio i varje ägg och överlämnade sedan det till mig för att stänga.

Sedan tog vi turer och gömde dem och hittade dem i trädgården.

Lola är deras valp. Hon är så energisk Valencia Tröja och spelar hämtar som en proffs – men bollen är soppande våt av sin sikla efter ett tag. De behöver en av de legitima grepp och skopa saker för att spela hämta med henne (vi använde en make-shift scooper).

Hon kunde ha spelat Egg Hunt i timmar och timmar men vi var äntligen tvungna att ta med det eftersom en av oss behövde ett mellanmål (mig).

åh! Och jag fick den här skjortan som en gåva från Advocare! Jag bär vanligtvis inte svarta skjortor men jag ville spela det stolt för att jag tjänade det. Jag fick det som erkännande för att registrera ett visst antal nya föredragna kunder med företaget. Jag gräver det för att jag älskar att dela rabatter – och det här är det enda sättet att få en rabatt på Spark.

Preferred Customer = du registrerar dig för en engångsavgift $ 19,95 och får 20% rabatt på alla Advocare -produkter under ett år. Dessutom kommer det med ett sortpaket med gnista så att du kan kolla in vilka smaker du gillar.

Jag önskar att de sålde variationspaket hela tiden! Jag tror att jag kommer att grotta och bara beställa vattenmelon Spark eftersom flera människor har sagt att det är bra!

I alla fall. Maila mig på runeatreeat på gmail.com om du har några frågor om att registrera dig för att vara en föredragen kund, distributör eller bara om produkterna i allmänhet.

Jag är ett stort fan av gnistan (hela tiden), rehydrat (efter körning), O2 -guld (innan jag kör) och sömn fungerar (detta är att avveckla på natten).

Okej … tillbaka till att springa och äta och blogga …

Jag gjorde en sallad och Frankrikes herrlandslag i fotboll Tröja tog en perfekt mogen avokado från deras kylskåp för att gå med det. Min lil -person sa till mig, “Det är för pappas frukost”. Jag sa till henne att berätta för honom att jag tog det.

Jag är pappas syster och det betyder att vi får stjäla varandras mat. Det är en del av affären / delen av min vedergällning för alla tider han skulle slicka något så att jag inte skulle äta det. Okej, jag lämnade den delen men hon kommer att räkna ut det snart för att hon har ett syskon på vägen! Det är därför jag behöver “H” -namnidéer – för en tjej.

Det var en väldigt rolig lil-tid och vi läste böcker och spelade Hide-N-Seek tills jag gick hem. Det fanns ingen trafik på väg tillbaka !! Det är ett slags julkalifornien mirakel !!

Jag åt frukost till middag men inte en rolig frukost som våfflor. Jag gjorde ägg och toppade det med massor av hummus.

“Sätt hummus på allt.” – Monikan

Och jag är fortfarande besatt av popcorn. BESATT.

Det beror antingen för att jag är mexikansk och mina förfäder åt mycket majs eller för att alla mina skämt är korniga.

Vegas är besatt av att sätta päls på allt. Han försökte hoppa i torktumlaren när kläderna gjordes just nu! Inte coolt. Jag knäppte en bild men skakade sedan honom därifrån.

Fråga: Har du några “H” -namnförslag?

Vad är du besatt av den här veckan ??

Jag: Popcorn. Fruit Punch Spark. (Jag har dem tillsammans de flesta dagar.) Kontrollerar finnenväxer på min panna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt med dessa:

Sen påskkonfetti äggjakt

Sen påskkonfetti äggjakt

Running Blog Easter Egg Hunt. Tips för en rolig konfetti äggjakt med min mycket rödhåriga gyllene retreiver och ljud

Löpband dusch Shark Tank och är lunchdatum … datum?

Löpband dusch Shark Tank och är lunchdatum … datum?

Hallå! Hur är läget? Bara checka in med min favorit springa och äta från helgen! Vad gör du? Först

helgkörning och ätuppdateringar

helgkörning och ätuppdateringar

Hallå! Hur är läget? Jag har en snabb sammanfattning av helgens löpning, ätande och … upprepar. Åh, och jag listar äntligen

Viktminskning, vattenmelon och helguppdateringar med Diego

Viktminskning, vattenmelon och helguppdateringar med Diego

Hur man älskar dig själv medan du förbättrar dig själv. Kroppspositivitet när du går ner i vikt eller går efter ett mål. tips om hur

Tillkännagivande: Jag har beslutat Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja att frysa mina ägg

Tillkännagivande: Jag har beslutat att frysa mina ägg

Frysa mina ägg. Äggfrysningsprocess och dag 1 Min första möte för att frysa mina ägg. Fertilitetskonservering – vad jag

Min vilodagens rutin

Min vilodagens rutin

Min morgonrutin på en vilodag från att springa. Vad jag gör, vad jag äter på en vilodag och andra BTS för ingen springdag

⚡ av Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.