Boston Marathon med Hylands Find Yourself Hitta din mållinje Recap

Hej! Jag är på ett plan bäst denna sekund gick till Boston för Boston Marathon. Är det här på riktigt?

Jag hoppas att det är verkligt … och jag är faktiskt inte i en mental medicinsk anläggning där jag har bott de senaste 6 åren efter att ha haft en nervös nedbrytning och försökt springa runt kvarteret på en varm dag och för att sedan ha övertygat mig själv som jag skriver om att springa och äta på internet hela dagen.

Kanske hela den här tiden har jag drömt om historier där jag får göra mycket anmärkningsvärda saker som att springa i Jerusalem eller köra Boston Marathon … men egentligen sitter jag bara i snusig mantel med ketchup i mitt hår som stirrar på datorläsningen Wikipedia Och kräver att mina rumskamrater tar bilder av mig som springer upp och ner i hallarna ??? !!

Jag skriver ut bilderna och fäster dem mot ACF Fiorentina Tröja väggen i vår cafeteria och kallar det Pinterest …

Är det sanningen ??!

Egentligen – jag skulle inte vilja veta. Låt mig fortsätta leva den här drömmen …

Jag kommer bara att tro att jag verkligen kommer till Boston bäst nu för det här inlägget. Om det inte är riktigt, humor mig.

Att komma till Boston Marathon

Under de senaste tio veckorna har jag arbetat med Hylands drivna för att dela min träningsresa för Boston Marathon. När jag fick samtalet att gå med i teamet trodde jag inte på det. Jag tror inte att jag är en bra löpare eller bloggare – så jag trodde att det var ett misstag.

Sedan, tänkte jag – jag hoppas att de inte inser sitt misstag eftersom jag kommer att bli väldigt bummed!

Jag tror inte att jag är värd att jag är värdig att den här möjligheten eller många möjligheter jag har fått tidigare. En gång pratade jag med en vän om att vara tacksam för våra välsignelser. Det är lite skrämmande när jag inte känner att jag är värd en gåva. Men en gång sa en vän när han passerade något som hennes far brukade säga “vi är inte värda det men vi ger inte tillbaka Qatars herrlandslag i fotboll Tröja det”. Och så jag försöker acceptera välsignelser som detta med ett tacksamt hjärta och försöker att inte fokusera på om jag är värda det eller inte.

Denna kamp är en del av min resa. Det är en del av min resa till Boston Marathon och det är en del av min resa i livet. Jag är inte den bästa, snabbaste, roligaste, smartaste, vackraste, starkaste … men jag är jag och jag försöker mitt bästa för att acceptera alla mina välsignelser. Jag är tacksam för varje enskild – även de som skrämmer mig.

Och allt detta går tillbaka till mitt mantra “vara modigt”. Det har varit en enorm del av min resa. Jag sa ursprungligen det med hänvisning till att springa 26,2 mil men jag arbetar med att vara modig med många saker i mitt liv bäst nu. <- hade ett enormt glödlampa-ögonblick för det här två nätter sedan. Det har varit en väldigt fantastisk och rolig utmaning att arbeta med Hylands och dela några av körningarna, kulorna, maten, hemligheterna och tankarna om träning för Boston Marathon. Här är en sammanfattning av min "Hitta dig själv hitta din mållinje" -dagbok ... Hylands drivna Boston Marathon Team utmanar Tillkännagivande om Hylands Boston Marathon and Video 15 bilder från min långa lopp 3 steg för att börja springa nu vlog Min vara modig tatueringsdebatt IT -bandsyndrom - min erfarenhet av denna gemensamma löpskada Mitt mest betydelsefulla hinder - jag satte mig själv! Min Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja favorit som kör souvenir genom tiderna

Marathon & Half Marathon Race Day checklista

Min Boston Marathon -teknik i fyra delar

Tankar 2 veckor från Boston Marathon Vlog

På tal om att vara modig … de senaste veckorna har varit mycket stressande bakom kulisserna i Rerland. Jag började känna att halsen blev skrapad igår och idag känner jag mig bara utmattad och illamående. Jag tappar C -vitamin och kommer att försöka få mycket vila. Med allt som händer med mitt sinne och kropp känner jag att mitt immunsystem inte kunde ta det längre och bara vinkade den vita flaggan. Och jag är säker på att flyga från södra Kalifornien till Boston inte kommer att hjälpa. Så håll mig bara i dina tankar och böner. tack <3 Följ mig på Instagram /Facebook /Twitter för uppdateringar av #BostonMarathon i helgen. Loppet är måndag (Marathon Monday - Patriots Day !!). Jag kommer att uppdatera sociala medier snabbare än bloggen så följ/kommentera/tagga om du vill hålla kontakten. Och jag kommer att göra fullständiga uppdateringar om RER med recaps senare. Efter loppet gör jag två korta evenemang på östkusten så jag kanske är några dagar efter att ha publicerat. Fråga: Vad gör du i helgen?! Det är påsk på söndagen men jag kommer att vara i Boston så jag tror att jag ska jaga efter chokladägg i butiken och gömma dem i magen. Jag arbetar med Hylands för att dela min träningsresa för Boston Marathon som en del av deras Hylands teamutmaning. Alla åsikter är mina egna. Länkarna framför allt referensmeddelanden som är i samarbete med Hylands. Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sigTweet Stift Dela med sig Post Dela med sig

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.