En guide som hjälper dig att komma i form för sommaren

av Matt Weik

Att komma i form behöver inte vara tufft eller beskatta – särskilt om du gör det till en livsstil. Efter en tid blir saker och ting andra naturen och det kommer inte att känna sig ur normen. Om du vill undvika att bli statistik, följ dessa grundläggande idéer nedan för att vara på väg till en ny, friskare dig.

Apa ser apa gör
Vi vill alla känna sig inkluderade i saker, särskilt när det gäller att äta måltider med andra. De människor du omger dig med kan hjälpa till att göra eller bryta dina fitness- och hälsomål. Om du omger dig med människor som regelbundet äter pizza och chips, mycket mer än troligt att du också kommer att njuta av. Å andra sidan, om du är omgiven av människor som äter rena hela livsmedel och tar hand om sin kropp, är du också mycket mer benägna att följa med och göra bättre val.

Var inte livrädd för att belöna dig själv
Du har träffat gymmet ganska länge nu och du ser framsteg, fortsätt det momentumet genom att tillfredsställa dig själv. Kanske passar några av dina träningskläder inte detsamma längre? Gå och få några nya bitar. Eller hämta det paret med löparskor som du har sett i månader. Dessa små “belöningar” är faktiskt ett fantastiskt sätt att förbli motiverade och på rätt spår. Varje gång du bär de nya bitarna av kläder eller skor kommer du att påminnas om hur hårt du har arbetat för att tjäna dessa bitar. Så var inte livrädd för att sätta mål och när du uppnår dem, sknap dig lite.

Kraften i positivitet
Det bästa sättet att nå dina mål är att föreställa dem. Bli besatt av att avbilda dig själv Rangers FC Tröja med den kroppsbyggnad du alltid drömt om. Berätta för dig själv att du kan komma dit genom det hårda arbetet du har lagt in på gymmet och i köket. Allt det hårda arbetet kommer att betala sig på lång sikt. Att tänka positivt snarare än att tro att du aldrig kommer till den punkten kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och på ett spår till att träffa dina mål. Att se är att tro och om du ser dig själv titta och känna ett visst sätt, kommer du så småningom att tro, arbeta mot det och få det att hända.

Planera dina träningspass när du är mycket energisk
För några av oss är det som att kasta hem från jobbet för att kasta in handduken för dagen. Du hade en tuff dag, du vill inte göra något annat än att äta middag och grönt ut förrän det är dags för sängen. Och det är OK, så länge du passar in ditt träningspass för dagen. Så med det här exemplet, låt oss säga att det verkar som om en viss individ skulle ha mycket mer energi på morgonen innan han går på jobbet, med tanke på att de efter jobbet är mindre energiska. Av den anledningen skulle det vara optimalt att planera en träning till en morgonrutin. Kanske vakna lite tidigare och träffa gymmet eller välj en jogga utanför? Hitta när du är den mest fokuserade och energiska och passar dina träningspass i dessa tider. Om det omvända är du där du inte har någon energi på morgonen och behöver tio koppar kaffe bara för att vakna, men du är en nattugla och verkar vara väldigt produktiv på kvällen, och passar sedan ditt träningspass i ditt schema mot slutet av din dag. Bara du vet vid vilken tid på dagen du känner dig energisk. Så planera din träningsrutin i enlighet därmed.

Sömn måste vara en prioritering
Jag säger inte att du ska sova i 12 timmar som om du var tillbaka i ditt sovsal på college, utan snarare se till att du får tillräckligt med sömn för att hjälpa din kropp att återhämta sig och fungera på lämpligt sätt nästa dag. Vi lever upptagna liv och det verkar som om vi alla skulle kunna använda mycket mer än 24 timmar på en dag, men med tanke på att vi inte kan kontrollera det kan vi bara göra det vi anser prioriteringar varje dag. Att få mindre än sju timmars sömn per natt räcker inte. På baksidan är det inte bra för dig att sova i 12+ timmar. Den söta platsen verkar vara 7-8 timmar om natten. När du får vilsam sömn på natten kan din kropp bättre hantera hormonnivåer, stress och låta din kropp lämplig tid återhämta sig från träningspass. Dessutom kan du få 7-8 timmars sömn kontra att bli mindre (vilket indikerar att du är vaken längre) kan hjälpa dig att hindra dig från att äta över-särskilt sent på natten.

Var inte livrädd för att be om måltider förberedda efter dina behov
Det är fantastiskt att gå ut på middag med din make eller betydande annan. Nackdelen är, oavsett vart du går, mycket mer än troligt att de inte kommer att förbereda maten på ett sätt som bidrar till viktminskning. Majoriteten av restaurangerna där ute idag ger dig dubbelt den del du verkligen behöver, använder smör och oljor för att laga mat och älskar att driva sina alkoholhaltiga drycker på dig. Stres inte, ta kontrollen så går det bra.

Först och främst, hoppa över alkoholhaltiga drycker, de ger dig inget näringsvärde alls. Sedan, när du beställer, be dem att förbereda din mat utan några slaktar eller oljor. Om du till exempel får en biff, berätta för dem inget smör. Om du får ångad broccoli, be dem att helt enkelt ånga den och inte lägga tillalla smör eller oljor till det. Ja, till och med något så grundläggande som ångad broccoli är vanligtvis inte bara ångad och läggs på din tallrik. Restauranger lägger till butter och oljor för att få sina rätter att smaka bättre. Var inte livrädd för att fråga servitören eller servitrisen dessa saker. Allt de gör är att göra en anteckning på sin dyna, det är inget extra arbete för dem. När du får din måltid, dela allt i hälften och be om en to-go-låda omedelbart. Lägg sedan hälften av din måltid i to-go-lådan och spara den till en annan måltid.

Protein är din vän
Om du vill känna dig full och hålla dig full längre väljer du protein över en källa till kolhydrater. Protein kan inte bara hjälpa dig att känna dig mättad, utan protein hjälper också till att bygga mager muskel. Du kan kalla detta en win-win med tanke på att protein bygger muskler, muskler bränner kalorier och brinnande kalorier hjälper dig att få och hålla dig mager. Se till att ha protein i alla dina måltider och till och med dina snacks. Om du tycker att du inte får tillräckligt med protein i din diet, överväg ett tillskott som ett proteinpulver. Kostnaden per portion proteinpulver gör dem mycket ekonomiska när du gör matematiken för hur många portioner du får till kostnaden. För att hålla priset nere, överväg ett vassleproteinkoncentrat eller ett blandat protein över en rak vassleproteinisolatvariation. Men hela matvaror och måltider måste alltid vara ditt första alternativ.

Lyssna på vad din kropp säger till dig
Din kropp har ett sätt att berätta när den inte har återhämtat sig helt från ett träningspass – främst i form av muskelsår. Om du är på väg till gymmet för att träffa bröstet, men du fortfarande känner dig öm, hoppa över det och arbeta en annan muskelgrupp eller helt enkelt slå cardio. Att inte lyssna på din kropp när det säger att något kan få negativa konsekvenser. När du bryter ner dina muskelfibrer tar det näringsämnen och vilar att bygga om de delade muskelfibrerna och låta dem växa och bli starkare. Om du rivar dem igen innan fibrerna repareras gör Australiens herrlandslag i fotboll Tröja du dig själv en björnad och slösar bort din tid i gymmet. Arbeta inte samma muskelgrupp på varandra följande dagar. Ha minst en vilodag däremellan så att musklerna är rätt tid att vila och återhämta sig.

Sluta fokusera på skalan
Människor blir besatta av Montpellier HSC Tröja antalet på skalan. De hoppar varje dag för att se hur de fortskrider bara för att bli frustrerade när de ser antalet öka när de försöker gå ner i vikt. sluta stressa. Många gånger kan vår kropp upprätthålla vätska – vatten. Det är normalt och händer med oss alla. Ändå är det kanske inte det enda skälet till att antalet på skalan går upp. Det uppenbara är att du inte håller dig till din diet och du får vikt. Men ett annat troligt skäl till ökningen är att du lägger till muskelmassa av god kvalitet. Muskel bränner kalorier och det är absolut inte negativt. Var inte lika bekymrad över vad skalan säger till dig. Snarare, när du tar på dig kläderna, hur passar de? Får de lösare i vissa områden och stramare i de områden där du försöker bygga mager muskler? Perfekt, då vet du att du är på det perfekta spåret.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.