Studie: Kostnad för ungdomsidrott som försenar pension för föräldrar

Med förhoppningar om att deras barn kommer att tjäna atletiska stipendier eller till och med Club Tijuana Tröja ta sig till de professionella ligorna, spenderar många föräldrar en betydande del av sin inkomst och tid på ungdomsidrott. Enligt en ny undersökning som genomförts av Harris Poll på uppdrag av TD Ameritrade påverkar ungdomsidrottskostnaderna tre av fyra (74%) amerikanska idrottsföräldrarnas förmåga att spara och investera för pension.

Föräldrar brinner ut för att finansiera sina barns aktiviteter
Föräldrar säger att en tredjedel av sin inkomst i genomsnitt går mot att täcka sina barns utgifter, inklusive sport.

En av fyra (27%) spenderar $ 500 eller mer och cirka 1 av 10 (8%) spenderar mer än 1 000 dollar per månad på deras barns friidrott.

För att betala för sina barns sportkostnader tar föräldrar färre semester (36%) eller arbetar ett andra jobb (19%).

De investerar tid såväl som pengar.

En av fem (19%) sportföräldrar tillbringar 20 timmar eller mer per vecka på sina barns aktiviteter, medan nästan hälften (45%) bara tillbringar en till tre timmar varje vecka på ekonomisk planeringsaktiviteter.

Sportföräldrar idag är mindre benägna att spara för pension och upprätthålla en budget än de var för tre år sedan. Nästan tre fjärdedelar av idrottsföräldrar säger att kostnaderna för ungdomsidrott har påverkat deras förmåga att spara och investera för pensionering, och pappor är särskilt bekymrade över denna fråga.

En av fem (21%) idrottsföräldrar försenar pension för att betala för utgifterna för ungdomsidrott.

Antalet idrottsföräldrar som är mycket bekymrade över kostnaden för ungdomsidrott och den inverkan det har på deras förmåga att spara och investera för pension har fördubblats sedan 2016, från 7% till 14%.

En av fem (19%) pappor är mycket bekymrade över effekterna av sina barns friidrott på sin egen förmåga att rädda.

Satsa stort på stipendier och till och med gå proffs, som utbetalningen
Föräldrar bankar på sitt barn som får ett högskolestipendium som vinst för den investering de har gjort i sitt barns sport. Föräldrar är mer säkra på att deras barn kommer att få ett högskolestipendium än för några år sedan, även om antalet som rapporterar att barn som faktiskt Bologna FC 1909 Tröja fick ett har sjunkit med hälften sedan 2016.

Tjugo procent av idrottsföräldrarna är säkra på att deras barn kommer att säkra ett atletiskt stipendium.

Från 2016 till 2019 har antalet idrottsföräldrarnas barn som säkrade ett atletiskt stipendium minskat med mer än hälften (24% 2016; 11% 2019).

Majoriteten av föräldrarna tror att högskolestipendier kommer att täcka mer än hälften av undervisningen, och en av 10 är optimistiska kommer deras barn att få en fullständig åktur.

En av Fotboll Tröja tre idrottsföräldrar hoppas att deras barn kommer att nå OS eller “Go Pro”, trots det mycket låga antalet som faktiskt kommer till den elitnivån – och pappor tenderar att vara det mest optimistiska. Faktum är att 41 procent av pappor förväntar sig att deras barn blir en professionell idrottare.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.