Runeatrepeat March -kalender – arbetar i uthållighet i uthållighet till vår löpplan

Som löpare förstår jag att jag bör integrera lite uthållighetsträning och sträcka sig in i min vanliga träningsrutin. Det är inte min föredragna sak, men det är som ett vitamin – bra för dig!

Mina senaste videor

Innan vi var Strangers Review
Innan vi var främlingar av Renee Carlino bokrecension.
Snabba tankar såväl som förslag för ljudböcker. Berättelsen, berättaren, utvärderingen samt mer om Real Sociedad Tröja A bra lyssningsserien.

Fler videor

Bredvid
Lär dig av en dålig körning
03:48

leva
00:00
08:21
09:42

Jag är en enorm förespråkare för att göra vad du gillar att göra för träning. Den enda metoden du kommer att hålla fast vid något på lång sikt är om du verkligen tycker om det. Även om uthållighetsträning eller sträckning kanske inte är så roligt som att AS Roma Tröja springa, kommer det att säkerställa att du är mer rundad och i form för att förhindra skador så att du kan fortsätta att springa länge.

Och det blir lättare om vi gör det tillsammans. Dessutom håller det oss ärliga

Så jag producerade en körning, ät, uthållighetståg, upprepade kalender som snabbt kommer att glida in en dag med uthållighet samt en dag med yogatal i mars. Det är tänkt att arbeta med ditt nuvarande livslängd.

Här är den allra Eintracht Frankfurt Tröja första månaden av Runeatrepeats månatliga träningskalender. Det börjar enkelt men vi kommer att öka det nästa månad!

4 dagars springa en vecka. Håll dig med din egen träningsplan för det.

1 dag med uthållighetsträning samt ABS. Allt du kräver detta är en uppsättning av 3 till 10 pund fria vikter. Stamina -rutinen såväl som ABS finns nedan.

1 dag med yoga – Detta kan också räknas som en andra uthållighetsdag om du tar en svår klass. Du kan använda min favorit “Yoga for Runners” -video eller ta en klass.

1 Total vilodag, men om du är trött, använd yogadagen för lätt stretching

Klicka här för utskrivbar version

Yoga för löpare – 25 minuters session

Bästa höftsträckvideo

Varje vecka kommer jag att ha fler tips – så håll dig uppdaterad för det.

Om du inte gillar att springa är det okej. Vi kan fortfarande vara goda vänner så bra som du kan integrera detta i din träningsrutin som valts.

Gör dessa nya drag den här månaden och låt oss inspektera just här varje fredag ​​för att förbli ansvariga. Nästa månad byter vi ut Stamina Training såväl som ABS samt kanske till och med lägger till lite skumrullande.

Fråga: Är du i eller i vägen?

Skicka mig arbetsboken

3sav

Delning är omtänksam!

3
Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.