Spry, ledaren inom namn, bild samt likhetsteknik, tillkännager Advisory Board

Spry, Englands herrlandslag i fotboll Tröja en innovationsverksamhet som producerar en metod för högskolor såväl som trainee -idrottare att acceptera namnet, bilden samt likhet (Noll) rörelse, har avslöjat en rådgivande styrelse för att stödja sitt mål att förenkla ett komplext problem, samtidigt som de tillgodoser alla intressenters behov.

De preliminära sex medlemmarna i Spry’s Advisory Board är:

CHRISTINE SIMMONS – En examen från UCLA, Christine Simmons slutade med att vara den främsta operativa polisen vid Academy of Movement Photo Arts Tottenham Hotspur Tröja 2019. Hon var också tidigare president samt COO för LA Sparks. Dessutom har Simmons utsetts till LA Company Journal’s 2016, 2017, samt 2018 -lista över 500 många framstående människor i Los Angeles.

Len Elmore-Len Elmore är en tidigare amerikansk basketspelare för University of Maryland, en 10-årig professionell i NBA, samt en 31-årig sport-tv-personlighet. Han fick en lagstiftningsgrad från Harvard Legislation Institution 1987 samt har varit en praktiserande advokat i 25 år. Elmore är för närvarande universitetslektor vid Columbia University’s Sports Administration -program.

RON WELLMAN-Med mycket mer än 30 års erfarenhet av interkollegiatatletik är Ron Wellman Finest förstått som den långvariga atletiska direktören vid Wake Forest University, där hans program vann fem nationella lagmästerskap samt 22 ACC-mästerskap. Han fungerade också som ordförande för NCAA -basket och var en ny mottagare av det prestigefyllda Homer Rice Award.

Courtney Flowers – Courtney L. Flowers, Ph.D., är en DEI -expert samt en partnerprofessor i Sport Administration vid Texas Southern University. Hennes forskningsstudie såväl som stipendium fokuserar främst på systemiskt kön såväl som rasbaserad utveckling av partiskhet såväl som fördomar i högskolesporter. Blommor regelbundet bidrar till de juridiska problemen i tidskrifter för högskolatletik samt tjänar i redaktionen för Journal of Athlete Advancement samt erfarenhet. Hon har 20 års erfarenhet av högskolatletik samt tjänat som senior akademisk atletisk rådgivare för University of New Mexico. Hon är också en tidigare NCAA DI -golfspelare som har hjälpt USA: s golfförening, National Minority Golf Foundation, liksom den allra första tee.

KEITH MARTIN – Keith Martin är en ledande befattningshavare med mycket mer än 35 års erfarenhet av beräknad planering, finans, verksamhet, vinstens utplacering samt beräknad marknadsföring. Martin är en examen och tidigare trainee -idrottare vid University of Kentucky samt har betydande erfarenhet av interkollegiatatletik som arbetar vid NCAA samt olika kommittéer.

ELLEN ZAVIAN – Ellen Zavian är en professorlektor i idrottslagstiftningen vid George Washington University för lagstiftning samt GWU Sport Administration -program. Professor Zavian är professionell inom licens-/idrottsavtal samt en regelbunden bidragsgivare till Washington Post, Forbes, samt fungerar som chefredaktör för www. com/ liksom. I ett yrke som sträcker sig över ett antal decennier började hennes yrke vid NFLPA och slutade vara den allra första kvinnliga agenten/advokaten i NFL.

“Vi är nöjda med att dessa sex experter har erkänt vår plattforms förmåga att producera oöverträffade chanser för praktikettidrottare, samtidigt som de levererar efterlevnadsavdelningar med ett kraftfullt verktyg för att säkra räntan för högskolan eller universitetet,” uttalade Lyle Adams, VD som AS som AS som As AS som samt skapare av Spry. ”Dessa institutioner måste säkra de befintliga affärspartnerskapen, samtidigt som Racing Club de Avellaneda Tröja det är exakt överensstämmande med NCAA-policyer om felaktiga förmåner. I Spry kan de uppnå alla dessa mål. ”

Adams anser att innovation måste vara mittpunkten i alla typer av nolllösningar, en idé som många högskolor såväl som universitetets atletiska avdelningar har omfamnat. Wake Forest samt Oral Roberts University är bara två av de institutioner som distribuerade Spry’s plattform.

Adams uppgav att han förväntar sig att många fler institutioner kommer att avslöja att de går med i Spry -nätverket under de kommande dagarna eller veckorna, utöver extra styrelseledamöter.

“Vi är extatiska för att underlätta ett nytt kapitel i collegiate friidrott,” uttalade Adams. “Framgången för detta kapitel kommer att driva nya, geniala tekniker, som de som är grunden för Spry.”

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.