Kardiovaskulär hälsa och välbefinnande samt AAS som använder kroppsbyggare – del 2

Kardiovaskulär hälsa och wellness samt AAS som använder kroppsbyggare – del 2
av Mike Arnold

I del 1 av den här artikeln gick vi över de tre huvudsakliga hjärt- och hälso- och välbefinnande farorna som är typiska för steroidanvändare. Som AAS -användare borde ingen annan del av vår hälsa och wellness prioriteras. Att bevara lämpliga kolesterolnivåer/förhållanden, blodtryck Tottenham Hotspur Tröja samt hematokrit tar förutsägelse samt planering. Kronisk, ansvarslös steroidanvändning är en hänsynslös metod såväl som i kombination med en genetisk predisposition för dålig kardiovaskulär hälsa, det potentiella för skada ökar ett antal gånger. Lyckligtvis finns det ett antal alternativ för receptbelagda läkemedel som kan användas för att dramatiskt lära vår riskgrad.

Det allra första åtgärdsprogrammet när man försöker prioritera hjärt -kärlhälsa och välbefinnande är den preliminära bedömningen. Vi kan inte behandla problemen om vi inte förstår vad det är, så varje hälso- och hälsomarkör borde utvärderas korrekt av en medicinsk expert som en grundläggande utgångspunkt. Bör för alla typer av dessa hälso- och hälsomarkerare vara utanför räckvidden, detta steg kommer att erbjuda oss med den information som behövs för att flytta framåt. Utan att ta detta preliminära steg är vi kvar utan svar eller riktning och därför är det därför som inte kan Kroatiens herrlandslag i fotboll Tröja fortsätta på ett meningsfullt sätt.

Blodtrycket är det enklaste av de 3 att övervaka, eftersom exakta avläsningar snabbt kan förvärvas som snabbt förvärvas på en läkarkontor eller på någon typ av de olika walk-in-apoteken, som levererar en självutbildad blodtrycksmaskin. Det medicinska grannskapet definierar officiellt hypertoni i steg 1 som alla typer av läsning över 140-90. Steg 2 -hypertoni definieras en avläsning över 160/90 samt är mycket mycket mer större än steg 1. Inträde i steg 1 är extremt typiskt bland AAS -individer såväl som vanligtvis är det inte orsak till larm under typiska omständigheter. Det borde emellertid tjäna som varsel för att förbli vaksamma såväl som att BB’r börjar metod Steg 2, åtgärder borde vidtas för att minska ens blodtrycksavläsning.

Vissa steroider är mycket mer benägna att öka blodtrycket än andra, men personlig reaktion kommer att spela en betydande funktion för att identifiera i vilken grad varje privat påverkas. Generellt sett kommer alla typer av uppsving i blodtrycket som upplevs medan på cykeln snabbt minskar efter avbrott av det kränkande läkemedlet. Massbyggande steroider som kännetecknas av tung vattenretention är vanligtvis de mest troliga att orsaka förhöjda blodtryck. Detta inkluderar mediciner som Anadrol, testosteron (vanligtvis vid högre doser), Dianabol, M1T, etc. borde förhöjda blodtrycket som slutade vara en sanning medan det finns ett antal steg man kan vidta ett försök att rätta problemet.

Den enklaste tjänsten till frågan skulle vara att avbryta de kränkande steroiderna. Vissa individer upptäcker emellertid inte att detta är en lämplig lösning, och det är inte heller alltid nödvändigt. I dessa fall motiverar jag BB’R att kolla in alla hans alternativ, som inkluderar att vara beredd att stänga av den kränkande steroiden för en alternativ steroid som erbjuder praktiskt taget liknande fysiska effekter. borde de erbjudna alternativen (erna) vara mindre besvärliga när det gäller blodtryck, ett utbyte kan vara den allra bästa metoden att gå. I vissa fall kommer bara en minskning av dosen att vara tillräcklig för att framkalla positiva förändringar i BP. Ytterligare ett möjligt bidragande element med aromatiserbara steroider är östrogen. Överskott av östrogennivåer kan resultera i förhöjd blodtryck med förbättrad vattenhållning, vilket gör östrogenadministrering till en integrerad del av den allmänna bilden. Alla typer av recept AI kommer att få uppgiften gjort, till exempel letrozol, anastrozol, aromasin eller formestan. Jag föreslår aromasin i alla fall av skäl som vi kommer att prata om senare.

När det gäller att förbättra blodtrycket är komplettering en no-brainer. Ett antal OTC -produkter har visats i flera mänskliga medicinska studier vara effektiva i behandlingen med högt blodtryck. Några av de mycket mer typiska inkluderar Hawthorne Berry, vitlök, aspirin samt Coq10. Tillsammans med dessa föreningarnas användbara effekter på BP erbjuder de också extra hälso- och hälsofördelar samt till skillnad från många receptbelagda läkemedel, de är helt fria från alla typer av stora ogynnsamma sidoeffekter när de används på ett ansvarsfullt sätt. När de är korrekt implementerade i ett BBR: s program har dessa tillskott förmågan att avsevärt minska blodtrycket.

Vanligtvis är natriumintag inte ett område som måste övervakas hos individer med typiska eller något över typiska BP, men för dem som redan upplever från mycket mer större hypertoni kan överskott av natriumintag förvärra situationen. Medan föreslårED -tillägg för natrium är en måttlig 2 400 mg per dag, många BB’R: er kommer att kräva ett något högre vardagsintag på grund av natriumförlust under träningen. Rutinmässig kardiovaskulär träning (som alla BB’rs borde göra, inklusive under lågsäsongen), även när den utförs med en frekvens av 3 gånger per vecka samt 20 minuter per session, är tillräckligt för att skörda många av hälsan och wellnessfördelar som tillhandahålls av denna typ av träning, inklusive en minskning av blodtrycket. Slutligen borde alla stimulerande baserade tillskott undvikas när man upplever hypertoni, eftersom många av dessa produkter tillfälligt kommer att öka blodtrycket under användning.

Vi kommer nu att ta itu med problemet med kolesterol. Till skillnad från blodtryck behöver det alltid blodarbete att bedöma kolesterolnivåer, så att se en läkare är en nödvändighet. När det gäller kolesterol såväl som AAS -användare, är orala AAS som utnyttjar den enskilt mest betydande faror, eftersom orala AA: er har möjlighet att avsevärt sänka Great Cholesterol (HDL), samtidigt som det är dåligt kolesterol (LDL) samtidigt. Medan dessa värden i slutändan kommer att återgå till typiska vid avbrott av den orala AAS, kan det ibland ta månader för dem att normalisera utan kompletterande hjälp. Eftersom användningsfrekvensen betydligt identifierar muntliga AA: s prospektiv för skada, låt oss titta på några olika omständigheter inklusive oral AAS -användning.

För BB’R: er som bara använder orala AA: er och inte screenar någon typ av befintliga tillstånd som är lämpliga för kolesterolnivåer, finns det vanligtvis inget krav på oro. Dessa BB’R: er kan säkert använda orala AAS utan oro. På baksidan står BB’R som kroniskt använder oral utan någon typ av kolesterolstöd en mycket högre möjlighet att uppleva långvarig hjärt-kärlskada. Detta kan orsaka långvariga hälso- och hälsoproblem, vilket följaktligen leder till pre-mogna hjärtattacker såväl som stroke. För de som för närvarande drabbats av dåligt skadade kolesterolnivåer är eliminering av alla orala AA: er det första steget i att vidta korrigerande åtgärder. För BB’R med endast mindre kolesterolnedsättning är nedskrivning av orala AA: er vanligtvis inte nödvändigt, även om användningen av kolesterolstödstillskott rekommenderas starkt. Wise BB’RS kommer att använda kolesterolstöd bäst från början, vilket gör att BB’R kan engagera sig i måttlig oral AAS som används på ett riskfritt såväl som ansvarsfullt sätt.

Det finns en mängd effektiva kosttillskott på marknaden idag som är praktiska för att återställa/upprätthålla kolesterolnivåer, varav många har stöd för forskningsstudier för att verifiera deras effektivitet. Finaste resultat kommer att förvärvas när man använder en kombination av produkter snarare än bara en enda. Fisk/krillolja, niacin i omedelbar frisättning, växtsteroler, rött rött vinekstrakt, samt CoQ10 (även användbart för blodtryck) är några av de mest välförstådda såväl som effektiva tillskott tillgängliga. Tänk på att när du försöker lämpliga dåliga kolesterolnivåer med tillskott kan det ta månader att se idealiska resultat. När det gäller kolesterol är en proaktiv ståndpunkt oerhört exceptionellt med korrigerande verkan. Friska kolesterolnivåer är mycket enklare att bevara än de är att reparera när de har skadats. Av denna anledning borde ett antal av dessa tillskott förbli en långsiktig fixtur i en AAS-användares närings-/tilläggsprogram.

Kardiovaskulär träning är också praktisk för att återställa kolesterolvärden. Ett krav inte genomför en stor mängd kardiovaskulär aktivitet för att få nytta; Bara 3-4 sessioner per vecka 20-30 minuter vardera är tillräcklig. Tidigare, när jag talade om östrogen såväl som blodtrycket, diskuterade jag aromasin som valet AI. Aromasin tjänar denna skillnad genom att vara den enda AI som inte har visat sig påverka kolesterolet negativt hos användare. Enligt min mening är detta viktigt för att garantera att använda aromasin som ens enda AI.

Hematokrit, som är den 3: e såväl som slutlig hälso- och hälsomarkör i denna artikel, tillhandahålls sällan någon typ av värdefullt intresse bland majoriteten av AAS -användare. För det första, liksom med kolesterol, kan hematokrit endast bestämmas med läkare auktoriserat blodarbete. När vi försöker erbjuda problemet med förhöjd hematokrit, anförtros vi färre behandlingsval jämfört med antalet val som erbjuds för förhöjt blodtryck och kolesterol. Detta förenklar behandlingsprocessen.

En teknik för att undvika hematokrit från att bli högre än den borde vara är genom att hålla sig tillräckligt hydratiserad. Eftersom hematokrit är inget mycket mer än volym % av röda celler i blodet, desto mycket mer kan vi öka familjemedlemmar i plasmamaterialet till RBC, desto lägre kommer vår hematokritnivå att vara. Att hålla sig fuktad modifierar inte riktigt mängden RBC: s nuvarande; det bevarar bara lämplighetenE plasma-RBC-förhållande. Nu kommer över hydratisering tekniskt lägre hematokrit, men endast tillfälligt, eftersom det varken är överryggande eller realistiskt att hålla över hydratiserad. Men jag tar med detta så mycket som visar betydelsen av att hålla sig korrekt hydratiserad, vilket gör att det kan hamnat uttorkades, särskilt på rutinbasis, kommer att ha exakt samma inverkan som om ens hematokrit har stigit.

Ett val för att minska hematokrit bidrar till blod. A när månatlig donation kommer att hjälpa till att hålla hematokrit nere, samtidigt som andra människor har nöd i nöd. Att tillhandahålla blod kommer att sänka RBC -material genom att eliminera RBC: er från blodomloppet, även om plasmavolymen snabbt kommer att ersättas av kroppen. Även om att bidra med blod kanske inte är den mest praktiska praxis, kommer det att hjälpa till att hålla hematokrit nere.

När det gäller AAS är båda typen och doserna ansvariga för boost i hematokrit som en BB’R kommer att uppleva. Specifika AA: er är också mycket mer benägna att höja RBC än andra. Anadrol såväl som EQ skulle vara två exempel på steroider som är väl förstått för att orsaka betydande höjder i RBC: FC Tokyo Tröja s. I händelse av att hematokrit stiger också hög, borde antingen en reducering av dosen eller upphörandet av de kränkande steroiderna övervägas.

Ett annat val för att minska hematokrit skulle vara att äta grapefrukt … ja, grapefrukt. Grapefrukt innehåller stora mängder av en förening som kallas Naringin, som mest är frånvarande i andra citrusfrukter. Den senaste forskningsstudien har samlat in att konsumtion av mängden naringin som upptäcktes på bara ½ till 1 grapefrukt varje dag kan avsevärt lägre hematokrit utan någon typ av förstått ogynnsamma hälso- och hälsoeffekter (Obs: Naringin kan störa effekterna av andra mediciner, Så se till att du för närvarande inte tar någon typ av receptbelagda mediciner som kan påverkas negativt av Naringin, innan det ingår i ditt program). Forskningsstudien har också visat att Naringin endast kommer att minska hematokrit när den har stigit utanför det typiska intervallet. Naringin har ingen inverkan på typiska hematokritnivåer såväl som otroligt, det kommer till och med att öka hematokritnivåerna när de är bristfälliga. Därför identifieras grapefruktens/Naringins påverkan på hematokrit av kroppens behov, med den som fungerar mycket mer som en stabilisator/balancer av hematokritnivåer.

I den här artikeln täckte jag några av de icke-receptbelagda teknikerna för att upprätthålla/förbättra kardiovaskulär hälsa, när det gäller blodtryck, kolesterol, såväl som hematokrit, men det finns tillfällen då receptbelagda/medicinsk intervention är nödvändig. Ingen av informationen i den här korta artikeln borde tolkas felaktigt som medicinsk rådgivning, och det är inte heller underförstått att ersätta en läkares vägledning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.