Invisalign – min före video och varför jag till och med tror att jag behöver det …

Hej! Jag fick Invisalign idag! Det här är slumpmässigt, men jag vill dela processen med dig från dag 1. Jag gjorde en snabb Portugals herrlandslag i fotboll Tröja video för att dela min “tidigare” så att du kan se hur jag pratar idealiska efter att ha fått det. Låt mig veta om du har några frågor om det.

Jag vill också dela varför jag blev Invisalign. (Detta är inte ett sponsrat inlägg. Bara att säga för att jag använder varumärkets namn mycket.)
Mina senaste videor

Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
Ansiktsmaskidéer för att springa eller gå utanför under Coronavirus -utbrottet. Måste du bära en ansiktsmask och bästa alternativ för löpare.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 15 sekunder

Bredvid
Golden Retriever tar inte sina piller!
02:19

leva
00:00
08:21
07:15

Jag har tänkt på det i ungefär ett år. Vid min 6-månaders tandkontroll förra månaden frågade jag om det igen och fattade ett beslut att bara välja det. Jag debatterade det ett tag eftersom det inte ser ut som om jag behöver det.

– Jag hade hängslen i gymnasiet. Så mina tänder ser ganska raka ut.

– När jag påpekade det för några vänner sa de att det inte ser ut som jag behöver det.

– Men på kamera/video ser mina nedre tänder sned. Nej, det är inte slutet på världen utan något som jag observerade för ett tag sedan.

Mina nedre tänder är bara inte samma höjd så de ser sned på video. Förra året frågade jag tandläkaren om de bara kunde lämna in dem så att de är i samma höjd. Um, det är tydligen inte en sak. Jag antar att jag gjorde det. HA! Klassisk monikan.

Tandläkaren sa att Invisalign kan hjälpa till att justera mina nedre tänder i en rak linje och detta skulle få dem att vara samma höjd.

Jag gjorde det inte förra året, men höll det på baksidan av mina hjärnmotorer Manchester United Tröja ett tag. Med tanke på att jag har gjort mycket mer videor på sistone har jag observerat det mycket mer (kolla in min YouTube -kanal).

Jag inser att mina nedre tänder ser krokiga ut men det här skulle inte vara ett problem om jag inte öppnade min mun så mycket när jag pratar. Jag är väldigt entusiastisk så att prata högt och stort och göra galna handgester … det är precis vad jag gör. Jag vill inte ändra hur jag pratar eller är självmedveten om det. Att vara mycket animerad är en del av din monikan. Så jag kunde bara fixa mina nedre tänder med tanke på att det bara är en fysisk sak och håller mig.

Okej. Räkna in mig. (Kolla in videon där jag beskriver detta och du kan se den också lite.)

Invisalign före video

Hur jag pratar bara tio minuter efter att ha lagt dem för första gången och hur jag motiverade detta slags ytliga köp.

I nyheter som inte är teeth …

I morse såg jag ett udda dusterträd på min körning …

Och jag identifierade en enhörning i butiken 99 cent! Observera att det är $ 3,99. Fan 99 är att vandra sina priser!

Jag kommer inte ens ihåg vad jag hade till frukost, förmodligen samma sak som alltid. Men jag knäppte en bild av samma lunch som alltid. Utmärkt matblogging, eller hur? Det är förutsägbart men det är vad jag gillar …

åh! och ananas kokosnöt gnista är tillbaka medan leveranserna sist !!

Förra gången var det slut på 48 timmar. Jag saknade det förra gången och tack och lov kunde göra poäng från SkinnyRunner. Jag måste förmodligen få extra att dela …

Fråga: Hade du hängslen?

Har du gjort Invisalign?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela Newcastle United Tröja med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.