All kolhydratkanalen på allvar.

Igår eftermiddag gick Ben och jag ut på en liten date. Jag köpte en Groupon tidigare denna vecka för en lokal pizza. Det inkluderade en Stade Rennais FC Tröja aptitretare, medium pizza och rött vin eller öl för $ 15. Trevlig!

Förrättsalternativen var bara vitlökostbröd eller vingar, och jag låter Ben bestämma att han skulle få Qatars herrlandslag i fotboll Tröja vingarna. Jag skulle “rädda rum” för pizza.
Mina senaste videor

5 minuters körning uppvärmning
Snabbt uppvärmning för löpare. 5 minuters körning uppvärmning före din körning. Hur man gör sig redo att springa. förslag för vad du ska göra innan du springer

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 34 sekunder

Bredvid
Ansiktsmaskförslag för att springa och gå utanför
07:15

leva
00:00
08:21
05:34

Men han slutade med att välja vitlökostbröd och jag var glad över ett.

Jag gick med det vita röda vinet och älskade det! Jag är vanligtvis ganska fin när det gäller rött vin och har varit känd för att lämna ett glas om jag inte gillar det (som den på min räknare från Thur. Night), men jag tuggade den här. Vi såg till att ta reda på vilken typ det var.

Jag älskar pizza.

Vi gick med svamp och paprika. Så så bra. Jag stannade vid ett stycke plus Ben’s skorpa, för jag sparade utrymme till efterrätt.

Normalt “Dessert” innebär fro-yo, men eftersom vi såg den Cleopatra-filmen förra helgen och luktade filmteaterns popcorn har jag längtat efter det! Döm inte, jag har popcornsjukdom.

Vår plan var att se kampanjen och jag visste att jag ville ha popcorn. Ben och jag delade detta och jag avbröt mig innan vi avslutade det.

Filmen var bra, inte så rolig som Taladega -nätter, men vad är det?

I morse spelade min Garmin bra och slog på för mig! Den här bilden är från fredagen när den “sover” – notera att katten gnuglade ansiktet på stolen i bakgrunden.

Jag sprang 3 mil för att träffa Skinny Runner i en lokal park. Därifrån gjorde vi 7 mil tillsammans. Det var varmt.

Jag föreslog att vi skulle bära vår tankutrustning …

Men hon insisterade på att bära sin Minnie Mouse -outfit och att jag klär mig som fåniga och kör 10 steg bakom henne. Bra.
De saker jag gör för att få vänner …

Inte riktigt, jag övertygade henne om att det var så fånigt klädt. Jag tror att hon köpte den.

Efter att vi skilde vägar sprang jag hem ytterligare 4 för totalt 14,3 och gick till 15. Jag förväntades göra 16-17 så detta var mindre än optimalt-särskilt på grund av all kolhydratbelastning jag gjorde igår! Jag tar fullt ansvar som jag inte pressade mig själv nog och borde ha börjat tidigare. Bara att göra anteckningar, inte ursäkter.

Efterdriven mat:

En hel vattenmelon. Allvarligt.

Jag köpte denna vattenmelon igår under min lunch och den är praktiskt taget borta. Jag har försökt få min vattenmelon att hålla fast och ta sig själv, men det är ut genom fönstret den här veckan. Det gör mig så glad, inte säker på varför.

Ägg och ost quesadilla.

Nu bloggar jag medan Ben tittar på den rytmiska gymnastiken. Han säger att detta är hans favorit sommar -olympiska sport.

Allvarligt.

De stora planerna för idag inkluderar att ta reda på var jag kan köpa en flaska med rött vin och drunkna mina sorgar medan Ben rullar ögonen och berättar för mig att mitt liv är fantastiskt och jag borde inte tycka synd om mig själv eftersom jag sprang 14 mil och nu Få sitta i AC och smutta på gin och juice. Något sådant.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Irvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap and Review. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Course and Race Review och förslag på

OC halvmaratonresultat och topp 13 höjdpunkter

OC halvmaratonresultat och topp 13 höjdpunkter

OC Marathon och Half Marathonrasresultat. Orange County Recap och bästa delar av 13,1 mil körning. Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja rabatter för andra

Löpband dusch Shark Tank och är lunchdatum … datum?

Löpband dusch Shark Tank och är lunchdatum … datum?

Hallå! Hur är läget? Bara checka in med min favorit springa och äta från helgen! Vad gör du? Först

Jag fick en testvideo för covid-19

Jag fick en testvideo för covid-19

Hej! Här är en snabb video av min erfarenhet av att ta Covid-19-testet och Bens erfarenhet av att ta Covid-19 Rapid-testet.

Lägre kroppsövning för löpare – snabbt hur man

Lägre kroppsövning för löpare – snabbt hur man

Hur man gör underkroppsövningen för löpare. Kort hemma styrka träning för löpare. Snabb tutorial på varje övning

Vad händer när du börjar springa för snabbt

Vad händer när du börjar springa för snabbt

Det första maraton som jag slutade känna mig stark och snabbt hände för att jag såg en kompis när jag passerade startlinjen. Han lever

⚡ av Shareaholic

.

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.