Bästa kosttillskott för löpare samt att använda den minuteclinic

Hej! Hur är läget? Redan här går det ganska bra … Jag har inte fallit ner idag (ännu) så jag har det för mig. Men jag gjorde hösten i helgen såväl som även om jag har en ganska stor mycket första hjälpen uppsättning var jag tvungen att slå upp CV för större bandhjälpmedel. Jag har en ganska enorm skrapa på mitt vänstra knä såväl som jag behövde något som inte skulle höstas på 2 sekunder.

Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – exakt hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick det konventionella testet såväl som Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
Golden Retriever tar inte sina piller!
02:19

leva
00:00
08:21
05:16

CVS hade exakt vad jag behövde så bra som jag kunde springa (och äta) en dag till!

Sedan jag var där tog jag mig tid att gå runt i butiken och inspektera vad som helst (och impuls att köpa popcorn samt Path Mix). Jag såg den minutekliniska på baksidan av butiken – har du hört talas om detta?

”Minuteclinic® Walk-in Medical Clinics är bemannade av sjuksköterskespecialister samt läkarassistenter* som är specialiserade på hushållens hälsa och hälsovård. Vi bryr oss om såväl barn som vuxna, dagligen utan besök behövs. ”

Klinikerna erbjuder en hel del olika tjänster – men det som fångade mitt öga för löpare var de mindre skadetjänsterna.

När något inträffar på en körning eller om du tror att du kan ha en belastning … Det är den moststressiga saken!

Har jag rätt?

Jag känner att löpare (jag själv ingår) lurar att inte förstå vad som är fel när vi känner att vi kan bli skadade (och inte kunna springa!).

Det är svårt att få ett läkarbesök bäst bort såväl som om du inte kräver att gå till akututrymmet – detta är ett fantastiskt alternativ.

Det kan också vara ett problem för mig eftersom jag Polens herrlandslag i fotboll Tröja är en hypokondriac och nu när jag inser att det är så enkelt att jag kommer att vara där varje dag. Okej, kanske varannan dag så det blir inte konstigt.

Jag hade mycket tur att jag inte kände att jag förstärkte för att vridna någonting när jag föll. Minuteclinic -tjänsterna inkluderar dock att bedöma saker som sprains och stammar.

Såväl som jag såg att de på samma sätt erbjuder splinter borttagning såväl som jag tror att jag har en splinter på botten av foten som jag inte kan komma till. Detta kan rädda dagen!

Du kan använda CVS -apoteksappen för att upptäcka minutekliniska platser, boka tid, inspektera väntetider och till och med hålla din plats i rad. Bom.

Du har CVS -apoteksappen, eller hur?

Jag använde för att lägga in min mammas telefon # för att få mina CVS -fördelar men nu när jag har appen länkad till mitt konto har jag insett att det finns en hel del förmåner.

Jag använder appen för att se vilka rabattkuponger och erbjudanden som erbjuds mig på mitt ExtraCare -kort så att jag kan spara på mina favoriter! Jag fick till och med en 2% belöning tillbaka i kvartalsvisa Extrabucks så att jag kan lösa in dem senare när jag kräver att du fyller på mycket mer vitaminer eller kosttillskott.

Jag försöker äta sunt och få tillräckligt med vila. Men i vissa fall är det inte tillräckligt för att hålla dig frisk – särskilt när du driver din kropp med någon typ av svår träning eller stress.

Om du ber din kropp att göra atletiska saker – kräver du att du behandlar den som om du är en idrottare.

Helst borde du göra det för att se till att du tar hand om din löpare kropp …

Hur man håller din kropp frisk på språng

Ät bra

ta vila dagar

sträcka

Titta på din hydrering

Gå till läkaren för rutinmässiga kontroller

få tillräckligt med sömn

Betala ränta till signaler från din kropp

Stoppa dina fickor fulla o ‘snacks

Läs löpande bloggar, helst rer

ber om ursäkt till tånaglarna i framsteg

Det är mycket att göra för att hjälpa dig att hålla dig stark och frisk! Det är oerhört viktigt, men det kan vara lite överväldigande också. Det är svårt att förstå vad din kropp behöver.

Lyckligtvis kan du inspektera detta vitaminförslagsquiz för att se vad som kan fungera för din kropp såväl som hälso- och hälsomål. (Jag tog det såväl som i slutet kan du undvika att ange din e -post med lite “nej tack” precis under det.)

Rekommendationerna var ganska bäst för mig – allmänt prenatalt vitamin (detta är min multi för att träffa alla baser av vitaminer som jag kanske saknar från mat, vitamin C för att hjälpa till att hålla mitt immunsystem starkt när jag tränar, magnesium.

Om du känner dig extra Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja utmattad eller misstänkt kanske du saknar specifika vitaminer eller mineraler – inspektera CVS -vitamins -sidan. Du kan också handla efter hälso- och hälsomål. Det finns så många val från humörstöd till gemensam hälsa.

Handla efter hälso- och välbefinnande

Bonus: Inspektera ExtraCare -fördelar rabattkuponger samt erbjudanden på vitaminer samt kosttillskott bäst i CVS -apoteksappen. Det gör det väldigt enkelt att spara pengar på saker du skulle köpa ändå.

Kolla in vitaminquizen här!

Fråga: gör duTa ett dagligt vitamin eller specifika tillskott? Hur räknade du ut vad din kropp behövde?

Jag: Jag har ett vitamin såväl som några kosttillskott för mina Rangers FC Tröja hypotyreoidproblem. Jag kommer att gå med faser av att ta dem varje dag och sedan misslyckas med att komma ihåg ett tag. Jag är i den glömma fasen bäst nu men detta påminde mig om att komma tillbaka på det!

Friskrivningsklausul: Denna publicering sponsras av CVS. Alla åsikter är mina egna.

Missa inte det!

Få den senaste försäljningen, podcast, recept samt mycket mer direkt till din e -post!

bom! Du är med.
Kontrollera nu din e -post för att verifiera ditt prenumeration.
Vi pratar snart?

Det fanns ett fel som skickade in ditt prenumeration. Var god försök igen.

Förnamn

E-postadress

Vi använder detta fält för att upptäcka skräppostbots. Om du fyller detta kommer du att märkas som en spammare.

Prenumerera

Vi skickar inte skräppost. Avsluta prenumerationen när som helst.
Drivs av ConvertKit

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.