Ägg på tisdagen

Dagen började med en frysning. Tja, det skulle inte ha frysning om jag skulle ha haft långa ärmar på, men det såg varmt ut innan jag kom ut. Jaja. Jag skulle göra en snabbkörning, men jag kräver att upptäcka Brighton & Hove Albion FC Tröja en ny väg eftersom den inte fungerar där jag är nu.

Jag fick ett e -postmeddelande som min tidiga klass avbröts. ja! Detta indikerar att jag inte behöver äta yoghurtskålar Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja när jag kör, jag är säker på att mina medpendlare är glada över det.
Mina senaste videor

High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb utvärdering av den nya memoaren av en medicineringsberoende dubbla liv. Kolla in av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
5 minuters körning uppvärmning
05:34

leva
00:00
08:21
06:12

Detta indikerar att jag hade tid att göra ägg. Bagel med pumpa gräddeost samt PB & PB på sidan.

Jag gräver ägg till frukost, men får inte ha dem tillräckligt under veckan. Detta var oerhört tillfredsställande.

Toe Nail Update: Det är som en lös tand – som fortfarande hänger på, men fortfarande håller på att riva av. Det gör ont när jag försöker vrida det. Jag kommer att lägga den under min kudde när den slutligen faller av. Finns det en tå nagelfe?

För ett år tillbaka idag checkade jag in Connecticut …

Monica gör Connecticut såväl som bärbar toalett

Världar isär, va.

Fråga: Tänker du på när du tappade din allra första tand?

Jag: Jag var en sen blomare. Jag tänker på att min dagisinstruktör ger dig en speciell tandformad låda när du tappade din allra första tand. Du lägger din tand såväl som sedan Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja lägger den under din kudde.

Tja, jag tappade inte min allra första tand under efter att dagis var över var jag ledsen. Men min mamma var instruktör på min institution och bad min K -instruktör om en tandformad låda. Det var ett enormt erbjudande till mig

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.