Activision Blizzard namnger Tony Petitti, en MLB -verkställande och advokat, som president för Sports & Entertainment

Activision Blizzard, Inc. har meddelat utnämningen av Major League Baseballs Tony Petitti som president för Sports and Entertainment. I sin nya roll, som rapporterar till Activision Blizzard VD Bobby Kotick, kommer Petitti att övervaka eSports, konsumentprodukter och film och TV.

“Tony är en av de mest uppskattade cheferna inom sport och underhållning,” säger Bobby Kotick, verkställande direktör för Activision Blizzard. ”Hans framgång i media och som vice kommissionär och chefschef för Major League Baseball är den perfekta blandningen av färdigheter för ACF Fiorentina Tröja att hjälpa oss att förverkliga våra ambitioner om esports och Wales herrlandslag i fotboll Tröja våra relaterade företag. Han beundras av ägare, mediechefer, spelare och fans. ”

Petitti fungerade senast som vice kommissionär, företag och media i Major League Baseball och Chief Operating Officer, där han ledde marknadsföring, sändningar och försäljning av medier, MLB -nätverket, digitalt innehåll, ungdomsprogrammering och specialevenemang. Innan dess var Petitti ordförande för MLB Network, som han hjälpte till att starta från början 2008.

Innan han kom till MLB var Petitti, en 13-tiden Emmy-Award-vinnare, verkställande vice president och verkställande producent på CBS Sports där han var ansvarig för nätverkets sportprogrammering och produktion. Han tog Argentinas herrlandslag i fotboll Tröja examen från Haverford College innan han gick på Harvard Law School.

Dela detta:
Facebook
Twitter
E-post

Leave a Reply

Your email address will not be published.