Den gången försökte min vän att ha en intervention med mig

Hej! Hur är läget? Här borta klättrar jag ut ur en lycklig matkoma. Jag älskar Thanksgiving !!!! (Jag sa att hela dagen torsdag.) Men nu är det dags att börja tänka på jul eller Hanukah eller dig själv om du bara älskar en hel del och vill ha lite byte!

Låt oss säga hypotetiskt, jag handlade fortfarande efter min höst/vinterkapselgarderob. Och låt oss säga att jag handlade efter mig själv den här vackra affären i stället för att köpa julklappar. Om jag gjorde det skulle jag spendera timmar på webbplatserna nedan och leta efter en kombination av söt och bekväm och varm och billig.
Mina senaste videor

High Achiever – Good Listen Book Review
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb granskning av den nya memoaren av en narkotikamissbruks dubbla liv. Läs av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

Bredvid
Löpningstips förblir frisk under Covid19 -utbrottet
02:25

leva
00:00
08:21
06:12

Sedan skulle jag skapa en “vinteruniform” som såg ut så här … påstås:

Min vinteruniform:

Top – Jag vill ha den här tröjan i alla färger. Det är det som faktiskt inspirerade mig att göra en vinteruniform! Jag var tvungen att prata mig själv genom att köpa den i alla färger eftersom jag vet att det är tråkigt en liten bit.

Under toppen en enkel cami.

Nedre – Yoga -jeans. Allvarligt. De har inte min storlek just nu, men jag kommer att kolla tillbaka varje dag tills jag kan få dessa.

Skor-Ett bekvämt söta lägenheter eller slip-ons för dagen. Och kanske några stövlar på natten när det är kallt.

Tillbehör – Jag vill ha en halsduk så mjuk att den får dig att gråta, som varje gång du rör vid det en enda tår faller ut ur ögat.

Jacka – Jag behöver en god peacoat (räknas det som en peacoat?).

Jag brukar bara ha som fyra hoodies i en tid då jag är kall eftersom jag inte har en snygg jacka.

Det tar mig till min sorgliga jacka -berättelse …

En gång försökte en vän ha en intervention med mig Real Betis Balompie Tröja och var som: “Du kan inte bära den tröjan! Det förstör hela din outfit och gör det till en röra. ”

Och jag var, “Det är en hoodie, inte en tröja!” Men jag visste att hon hade rätt. Och jag frös för att jag inte har en friggin ‘fin jacka.

Slutet.

Nu för att lysa upp din humör här är de bästa Black Friday / Cyber ​​Monday -erbjudanden för människor som gillar att bära kläder:

Macy’s – Ta 20% rabatt med kod tack och njut av gratis frakt över $ 50; Giltig 25 november till 28 november.

Allt på den här sidan är bara $ 9,99 på Macy’s just nu!

Bloomingdale’s – Cyber ​​Monday Sale! 25% rabatt välj vanliga och försäljningsartiklar, plus gratis frakt på amerikanska beställningar; Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja Endast 30 november.

NORDSTROM – På Cyber ​​Monday, ta upp till 40% rabatt på Top Women’s Shoe Brands! Dessutom, njut av gratis frakt och gratis returer; Giltig 29 november till 1 december.

J.Crew – Ta 30% rabatt på ditt köp, inklusive saker som aldrig är till försäljning! Dessutom 40% rabatt på hundratals stilar och 40% rabatt på alla försäljningsstilar i butiker och online. Använd kodsemester; Giltig 25 november till 26 november.

SHOPBOP – Spara upp till 25% med kod GOBIG15. och nu till och med 30 november, spendera $ 250+ och spara 15%; spendera $ 500+ och spara 20%; och spendera 1 000 dollar+ och spara 25%.

Anthropologie – 25% rabatt på allt med kod ShopToit; Giltig 27 november till 29 november.

Sista högen på Miles -incheckningen !!!

Hur gick det den här veckan? Träffade du dina mål? Lämna en kommentar till det här inlägget som ska anges i tävlingen Last PotM15 $ 100.

Stort tack till Sabra för att du sponsrade denna utmaning. Och stort tack till alla som deltog, checkade in, stödde och spelade med.

Se till att använda hashtaggen #POTM15 för att dela dina slutliga träningspass och mål! Jag gör ett recap -inlägg när jag tillkännager vinnaren.

Fråga: Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja Har du träffat dina POTM -fitnessmål för den här veckan?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Posted in Uncategorized 

Leave a Reply

Your email address will not be published.