Bitmoji och Fitbit Clock Face Partnership

När det gäller att hitta din passform är motivation nyckeln. Enligt U.S. Department of Health and Human Services utövar mer än 80 procent av amerikanerna inte så mycket som de borde. Förutom att hitta något du älskar att göra – oavsett om det går, springer eller simmar – har vi funnit att den mest kraftfulla motivatorn i din fitnessresa har någon vid din sida. Som Fitbit-användare är onlinegrupper ett fantastiskt sätt att starta, och lokala klasser med Fitbit-community kan hjälpa dig att bygga ditt supportnätverk, men snart kommer det att finnas en annan nivå av motivation att lägga till ditt träningspassarsenal. Det är därför vi är glada över att tillkännage vårt partnerskap med Bitmoji.

Vad är Bitmoji -klockans ansikte?

Vem är bättre att heja Schalke 04 Tröja på dig än en liten, uttrycksfull tecknad avatar direkt på handleden? Med detta nya partnerskap kommer du att kunna skapa ett dynamiskt klockansikte som är utformat för att hålla dig att gå medan du uppmuntrar dig att logga saker som mat och vatten så att du kan hålla dig ansvarig och på rätt spår.

Det här klockans ansikte kommer att vara en virtuell representation av dig under hela dagen. Har du bara slutfört en körning? Se när din Bitmoji gör samma sak. Slå ditt stegmål? Titta ner och se din Bitmoji fira din prestation!

Vad du behöver för att ladda ner klockans ansikte till din enhet:

Du behöver ett Fitbit -smartur (antingen en versa, versa, versa lite eller jonisk) och
Du behöver också ett Snapchat/ Bitmoji -konto.

(Snap äger Bitmoji, och för att ansluta ditt Bitmoji -konto till Fitbit måste du autentisera via Snapchat. Här är vägbeskrivningar för att ansluta ditt Bitmoji -konto till ditt Snapchat -konto om du inte redan har gjort det.)

Hur man installerar klockans ansikte

Gå till “enhetsinställningar” under din smartwatch -enhet i din Fitbit -mobilapp.
Hitta “Clock Face” -plattan. Välj “Alla klockor” i klockans ansiktsgalleri (du kan hitta det under avsnittet “By Fitbit” eller söka i termen “Bitmoji”).
När du har installerats, se till att ansluta ditt Snap/Bitmoji -konto på sidan Clock Face inställningar. När du har autentiserats kommer din Bitmoji att börja visas på din klocka inom en minut.
Bitmoji Clock Face fortsätter att ladda ner klistermärken, vilket kan ta cirka fem minuter att slutföra. Se till att du håller Fitbit Mobile -appen öppnas i bakgrunden.

Bli motiverad med Bitmoji

Nu när du har laddat ner klockans ansikte, gör dig redo att bli motiverad med din Bitmoji. Genom att slutföra vissa uppgifter kommer din Bitmoji att replikera din dagliga aktivitet. Gör dig redo för fitness och kul. Har du aldrig loggat mat förut? Testa det och se din Bitmoji förvandlas till en avokado!

Här är en lista över vanliga åtgärder du kan göra för att få din Bitmoji upp och aktiv (och få dig själv friskare).

Bli aktiv: Cranking upp ditt stegantal? Du kommer att märka att din Bitmoji är glad och visar en liten pep i sitt steg.
Att vara stillasittande: Känner du dig lat idag? Din Bitmoji tar också en paus.
Catching några Z: er: Om du har din påminnelser om sänggåendet och solen är nära att gå in, ta en snabb blick på din klocka. Du kommer att märka att din Bitmoji är redo för sina 8 timmars shuteye också.
Ladda din enhet: Ta bort din enhet för att ladda? Inga problem, din Bitmoji väntar!
Logga en övning: Träningspartners är fantastiska -särskilt om de är animerade! Se din Bitmoji återspegla det faktiska träningspasset Eintracht Frankfurt Tröja du just spelade in med din Fitbit -enhet.
Att uppnå ditt mål: Slå ditt mål för dagen och se din Bitmoji fira med dig!
Vakna upp: När du träffat dina sömnmål, vakna ihop och gör dig redo att krossa dagen!
Spårning av mat: Matavverkning kan vara svårt, men inte när din Bitmoji är där firar varje gång du spårar ditt intag.
Loggningsvatten: Det är viktigt att hålla sig hydratiserad. Låt din Bitmoji få sina åtta glasögon om dagen också.
Kontrollera vädret: Är regn eller snö i prognosen idag? Din Bitmoji har din rygg. Ett snabbt blick på din klocka Tigres UANL Tröja kommer att låta dig veta om du ska packa ett paraply eller inte.
Påskägg: Vi kan inte ge bort alla överraskningar just nu! Ladda ner bitmoji -klockans ansikte och upptäck några dolda påskägg längs vägen.

Denna information är endast för utbildningsändamål och är inte avsedd som ersättning för medicinsk diagnos eller behandling. Du bör inte använda denna information för att diagnostisera eller behandla ett hälsoproblem eller tillstånd. Kontrollera alltid med din läkare innan du ändrar din diet, ändrar dina sömnvanor, tar kosttillskott eller startar en ny fitnessrutin.

Stephanie Smith

Stephanie Smith är Fitbits fitnessredaktör. Stephanie är en New York City infödd och University of Missouri Grad och har skrivit artiklar för ett antal butiker, inklusive mäns hälsa, mäns fitness, dagliga brännskador, aktiva.com, eatThis och bodybuilding.com. Hon är glad över att sprida hälso- och fitnessmeddelandet – och vikten av att komma i steg – till FitBit -användare. NärHon uppmuntrar inte människor att röra sig, hon tycker om inomhuscykling, djurskölter volontärarbete och vegetariska måltider.

Leave a Reply

Your email address will not be published.